”E evident că e un tip agresiv, el având antecedente cu un alt ordin de restricție de la fosta soție...” Cristina Cioran, dezvăluiri neașteptate despre trecutul lui Alex Dobrescu, după ce a obținut un alt ordin de restricție / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum a reacționat Cristina Cioran când și-a văzut fostul iubit la tribunal. Se pare că bărbatul a mai avut probleme de acest gen, cu un ordin de restricție, și în trecut. Actrița a dezvăluit că tatăl fetiței ei a fost agresiv și cu fosta lui soție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Cristina Cioran când și-a văzut fostul iubit la tribunal. Bărbatul a mai avut probleme de acest gen și în trecut. Blonda a mărturisit că tatăl copilului ei este un tip agresiv și că este un pericol social. Mai mult, aceasta susține că el a mai avut probleme și în trecut când și fosta lui soție a cerut un ordin de restricție.

colaj-nou-cioran-1-1colaj-nou-cioran-1-1

Citește și: Alex Dobrescu nu se mai poate apropia de Cristina Cioran și de fetița lor. Actrița a obținut ordinul de protecție / Dobrescu a făcut show la tribunal, la bustul gol

Citește și: Ce spune Cristina Cioran înainte de apelul pentru prelungirea ordinului de restricție împotriva lui Alex Dobrescu: 'Fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Dorel Vișan soția, pe care a pierdut-o în urmă cu 31 de ani: „Era vestită că era frumoasă. Ea nu mă putea suferi. Printr-o întâmplare…”. Maria Vișan a fost colegă cu Dan Spătaru și Mircea Veroiu/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Dorel Vișan soția, pe care a pierdut-o în urmă cu 31 de ani: „Era vestită că era frumoasă. Ea nu mă putea suferi. Printr-o întâmplare…”. Maria Vișan a fost colegă cu Dan Spătaru și Mircea Veroiu/ EXCLUSIV

Alex Dobrescu și-ar fi agresat și fosta soție

Fostul partener al Cristinei Cioran a mai avut probleme cu legea și în trecut, după ce fosta lui soție a cerut ordin de restricție pentru ea și copil.

'Acest om trebuia, cumva, oprit. Am fost amenințată și am suferit foarte mult. Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre asta. Fetița e foarte afectată pentru că a asistat la multe. Oricât am încercat să o feresc, ea a văzut că tatăl ei o atacă pe mama ei… Nu aș fi vrut să se întâmple aceste lucruri', a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro.

'E evident că e pericol social'

Se pare că Alex Dobrescu nu e la prima abatere de acest gen. El a avut în trecut și ordin de restricție de la fosta lui soție, pentru a nu se apropia de aceasta.

'E evident că e pericol social. E evident că e un tip agresiv, el având antecedente cu un alt ordin de restricție de la fosta lui soție, pentru ea și pentru copil', a mai declarat Cristina Cioran.

'Mi-a fost foarte greu în sala de judecată, pentru că a trebuit să rememorez tot ce s-a întâmplat și nu mi-a făcut plăcere să vorbesc despre lucrurile absolut îngrozitoare prin care am trecut și încă mai trec. Am cerut prelungirea ordinului de restricție și mă bucur că mi s-a făcut dreptate. Judecătorii au acceptat cererea mea de prelungire a ordinului de restricție, iar el va fi monitorizat', a spus Cristina Cioran, pentru viva.ro, după întâlnirea de ieri de la tribunal, cu tatăl fetiței sale.

Alex Dobrescu va fi monitorizat de polițiști

Alex Dobrescu va purta o brățară la picior și va fi monitorizat tot timpul „Vă mulțumesc pentru susținere. S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior, și mi s-a încredințat fiica. Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele. S-a admis cererea. Sunt foarte emoționată și foarte fericită. E bine’, a declarat Cristina Cioran, pe Instagram.

'În momentul în care fetița a fost martoră la agresiuni atunci am decis să îl elimin din viața noastră. Doar că decizia nu a coincis cu decizia lui…'

Cristina Cioran a anunțat că are apelul privind ordinul de restricție pentru fostul ei iubit, Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, Ema. Vedeta speră ca justiția să fie corectă și să ia cele mai bune măsuri privind situația în care se află ea și fetița ei, care asistă la conflictele dintre ei.

‘Avem Apelul care este și Apelul meu dintr-o poziție de disperare pentru fetița mea care trebuie protejată și am încredere că justiția e corectă și că va lua cea mai bună decizie. Sper din suflet să vadă. Sper din suflet ca adevărul să iasă la lumină. Știu că justiția e trează și eficientă și că va lua cea mai bună decizie pentru protejarea acestui copilaș și protejarea mea’, a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro în urmă cu două zile.

Cristina Cioran: ‘Am încercat să evit scandaluri’

Cristina Cioran a ascuns ceea ce i se întâmplă de rușine, dar și pentru că a încercat să își protejeze fetița. Vedeta a dezvăluit că în clipa în care Alex Dobrescu a încercat să o agreseze de față cu fetița lor, Ema, ea a făcut eforturi să îl elimine din viața lor.

'Sunt un om corect, sincer și direct. Am ascuns toate aceste lucruri din rușine, dar și din teamă, pentru a nu afecta starea emoțională a fetiței. Am încercat să păstrez o stare nonconflictuală, dar nu s-a putut. Am încercat să evit scandaluri, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putință pentru fetiță. În momentul în care fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră. Doar că decizia nu a coincis cu decizia lui. Astfel, nu a vrut să plece.'a dezvăluit Cristina Cioran.

Cristina Cioran a sperat în dreptatea obținută

Extrem de marcată de situația prin care trece, Cristina Cioran mărturisea, ieri, că își pune toate speranțele în justiție. Justiția este trează și eficientă și eu am încredere maximă, știu că se va face dreptate. Am și echipa mea de avocați. Importantă este fetița. Cine are copii și vrea să păstreze sănătatea mintală a copilului înțelege prin ce trec. Eu nu am obstrucționat niciodată relația dintre cei doi. Îmi pare rău ca fetița a asistat la ce a asistat', a mai spus vedeta.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton