Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua de naștere a fiicei lor, la 9 luni după ce s-au despărțit: ”Vom fi mereu aici!”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua de naștere a fiicei lor. Tablou de familie, la 9 luni după ce s-au despărțit. Toată lumea știe faptul că îndrăgita actriță și tatăl fetiței sale s-au despărțit în toamna anului trecut cu mare scandal. Ei bine, fiindcă este motiv de fericire și sărbătoare în familia lor, asta deoarece micuța Ema a împlinit recent frumoasa vârstă de doi anișori, nu au putut să nu o serbeze ca o adevărată familie. Ce-i drept, fanii au rămas șocați atunci când l-au văzut pe Alex Dobrescu alături de Cristina Cioran și fiica pe care o au împreună, toți trei fiind cu zâmbetul pe față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este motiv de bucurie în familia Cristinei Cioran! Fiica pe care o are cu Alex Dobrescu a împlinit doi anișori, așa că actrița nu a putut lăsa lucrurile așa. A imortalizat momentul fericit cu un tort mic, pe care a pus cifra doi, iar mai apoi a făcut o serie de fotografii de colecție. Nu, nu doar ea cu micuța Ema, ci și cu Alex Dobrescu, fostul ei iubit, de care s-a despărțit în urmă cu 9 luni.

whatsapp-image-2023-07-19-at-13.03.50whatsapp-image-2023-07-19-at-13.03.50

Citește și: Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțire: „Relația dintre noi acum e foarte bună. Vom vedea'

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât: „Cadou de 46 de ani'. Cum arată acum

Citește și: „Medicii mi-au zis că, dacă mai stăteam 6 luni…” Adrian Nartea a avut și probleme financiare când a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

Citește și: Cum a reacționat Răzvan Fodor când soția lui, Irina Fodor, s-a întors de la America Express: „Cel mai fericit bărbat sunt”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua de naștere a fiicei lor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut parte de o despărțire scandaloasă, în care și-au aruncat numeroase cuvinte urâte unul la adresa altuia, însă acum este clar că între ei este o relație frumoase de dragul copilului care-i leagă pentru tot restul vieții. Chiar și așa, fanii și-au ridicat semne de întrebare când i-a văzut cum radiau de fericire în preajma fiicei lor, dar și ce tablou de familie frumos formează unul lângă altul.

Tablou de familie, la 9 luni după ce s-au despărțit

Cristina Cioran nu a putut să nu surprindă numeroase momente de la ziua de naștere a fiicei sale, pe care mai apoi le-a împărtășit cu toți cei care o urmăresc în mediul online. Vedeta apare în brațe cu fiica ei, care are și un tort aniversar, iar mai apoi, lângă el, apare și Alex Dobrescu. Ei bine, pe lângă tabloul de familie neașteptat, actrița a avut și un mesaj pentru fiica ei.

'La mulți ani, micuța noastră Ema! Astăzi este o zi specială, deoarece micuța noastră Ema împlinește 2 ani! Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul și cât de multă bucurie ne-a adus în viața noastră. Știu că acești doi ani au fost doar începutul unei călătorii extraordinare. Vom fi mereu aici, alături de ține, pentru a-ți oferi sprijinul și dragostea noastră necondiționată la fiecare pas pe care îl faci. Promitem să te încurajăm și să te ghidăm, să te susținem și să te protejăm mereu'., este mesajul scris de Cristina Cioran la postarea cu pozele de la ziua de naștere a fiicei sale.

Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțire

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în toamna anului trecut, iar pe atunci nu mai voiau să audă unul de altul și se jigneau reciproc. Ei bine, se pare că timpul a rezolvat unele probleme dintre ei, iar acum au o relație frumoasă. Ba mai mult, el se implică în creșterea fetiței și își dorește să se împace cu vedeta. De asemenea, întrebată dacă-i mai acordă o șansă, Cristina Cioran nici nu a negat, dar nici nu a confirmat, semn că vrea să se mai gândească asupra acestei decizii.

El tot își dorește să ne împăcăm, dar… Vom vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile’, a declarat fosta prezentatoare pentru Cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton