Cristina Cioran și Alex Dobrescu, surprinși împreună după despărțire, la petrecerea Vicăi Blochina. Ce spune actrița despre o posibilă împăcare: „Avem o relație foarte bună acum”

 Dumitrache Laura
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, surprinși împreună după despărțire, la petrecerea Vicăi Blochina. Cristina Cioran a fost surprinsă alături de Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea fiicei sale, dar au decis să aibă o relație decentă de dragul micuței Eva. Recent, actrița și fostul ei iubit au fost surprinși împreună la petrecerea organizată de Vica Blochina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, surprinși împreună după despărțire, la petrecerea Vicăi Blochina. Cristina Cioran are o carieră de succes și a jucat în numeroase seriale românești. De asemenea, a moderat diferite emisiuni tv, iar în urmă cu aproape trei ani a devenit mamă pentru prima oară. Cristina Cioran are o fiică, Eva, din relația cu Alex Dobrescu.

cristina si alexcristina si alex

Zilele trecute, Vica Blochina a organizat o petrecere în cinstea zilei sale de naștere, unde a invitat numeroase vedete de la noi din țară. Printre aceștia s-au numărat Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Cei doi au fost surprinși împreună la eveniment.

Citește și: Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Gestul prezentatorului a luat-o prin surprindere: „Asta ce a fost?”

Citește și:Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua de naștere a fiicei lor, la 9 luni după ce s-au despărțit: 'Vom fi mereu aici!'

Citește și:Cum arată și cât de mult costă mașina de lux a Andreei Bălan. Valorează cât două apartamente

Citește și:Cum se simte Florin Salam, după ce s-a internat de urgență. Artistul a fost fotografiat cu branula la mână, pe patul de spital: „Trece printr-o perioadă foarte grea…'

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, surprinși împreună după despărțire, la petrecerea Vicăi Blochina

Cristina Cioran se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes, iar în 2021 a devenit mamă pentru prima oară. La acea vreme, actrița avea o relație cu Alex Dobrescu, iar Eva le-a schimbat total viața. La câteva luni de la nașterea fiicelor, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit.

Recent, Vica Blochina a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, iar printre invitați s-au numărat Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Potrivit Click!, cei doi au fost fotografiați împreună, cum stăteau unul lângă celălalt. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut la un eveniment organizat de Vica Blochina, în urmă cu câțiva ani.

Cristina Cioran: „Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca”

Conform sursei citate mai sus, Cristina Cioran a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei partener. Vedeta a dezvăluit că au fost invitați la ziua Vicăi, atât ea, cât și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Mai mult, blondina a subliniat faptul că nu s-a împăcat cu Alex Dobrescu și nici nu se va împăca. Da, este adevărat că am fost amândoi la petrecerea Vicăi dar nu este nimic mai mult. Eu și cu Alex ne-am cunoscut la ziua de naștere a Vicăi acum trei ani. La petrecerea de anul acesta am fost invitată atât eu cât și Alex, noi doi nu am venit ca și cuplu ci separat ca și invitați. Nu ne-am împăcat. Totul era între prieteni comuni. Nu ne-am împăcat nici nu ne vom împăca.

Avem o relație foarte bună acum pentru micuța noastră! Suntem foarte concentrați pe creșterea și evoluția Emei. Între noi doi nu mai există cale de împăcare decât o relație de prietenie pentru binele micuței noastre. Eu mă bucur foarte mult că ne înțelegem pentru Ema.

Tu nu ai văzut că eu sunt o persoană mai pe liniște și sunt mai secretoasă. Ar fi multe de spus despre relația noastră dar poate altă dată, nu acum', a declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au împreună o fetiță, pe Eva. Multă lume a crezut că cei doi își vor uni destinele, dar neînțelegerile și tensiunile dintre aceștia i-au determinat să se despartă. Cristina Cioran a decis să se despartă de tatăl fiicei sale și s-a mutat cu chirie într-un apartament împreună cu Eva. Alex Dobrescu a declarat în nenumărate rânduri că și-ar fi dorit o reîmpăcare cu Cristina Cioran, dar fosta prezentatoare tv nu își mai dorește acest lucru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton