Cristina Cioran și fostul partener, Alexandru Dobrescu, din nou alături, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor: "O conducem amândoi, sper să...". Ce o îngrijorează pe vedetă / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Cioran și fostul partener, Alexandru Dobrescu, din nou alături, de data aceasta pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor. Actrița a fost însoțită însoțită de fostul partener, Alexandru Dobrescu, pentru a-i ura succes micuței lor, în această nouă etapă a vieții ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și fostul partener, Alexandru Dobrescu, din nou alături, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor. Actrița Cristina Cioran ne-a vorbit puțin despre planurile profesionale și personale, dar și despre un moment important din viața Emei, fiica ei și a lui Alexandru Dobrescu. Atât ea, cât și tatăl fiicei sale au fost alături de micuța lor, în prima zi de grădiniță. Cristina Cioran speră ca micuța Ema să nu se simtă abandonată de părinți, odată ce va lua contactul cu noul mediu, de la grădiniță.

cioran-1cioran-1

Cristina Cioran și fostul partener, Alexandru Dobrescu, din nou alături, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor:

Cristina cum crezi că va reacționa Ema atunci când va intra în noul colectiv de copii? Va fi și fostul partener, Alexandru Dobrescu, alături de tine și fetița voastră, pentru deschiderea noului an școlar?

„Abia aștept ce reacție o să aibă, sper să nu se simtă abandonată de părinți și să-mi reproșeze apoi la 16 ani… să nu (n.r. – râde). O să vină și tatăl ei, să o conducem amândoi și o să vedem pe cine se supără mai tare”, a declarat Cristina Cioran pentru VIVA!

Citește și: Cristina Cioran a fost la un pas de depresie, după nașterea fiicei: „Fetița m-a ajutat, altfel nu știu ce finalitate…” Vedeta a mers la psiholog

Citește și: Cristina Cioran s-a certat cu Oana Roman din cauza lui Marius Elisei. Ce acuzații grave îi aduce: „A făcut un gest obraznic la adresa mea’

Citește și: Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Cioran: „N-aș spune NU…”

Ești o femeie frumoasă, carismatică și de succes. Ce se întâmplă în viața ta sentimentală?

Am decis ca orice escapadă romantică pe care o voi avea, să fie ținută la secret și să nu fie promovată pe niciun canal de socializare. Dacă întrebarea ta dacă am o viață personală, atunci da.

Ai spune „nu” unei relații cu un bărbat din showbiz?

N-aș spune „da”, și n-aș spune „nu”. Pentru mine nu contează cine ce face, importantă este persoana.

Pentru mine, în momentul de față, Ema este suficientă. Vreau să mă dedic ei. Deci nu, al doilea copil nu.

Cristina Cioran, despre relația actuală cu Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran a declarat că nu elimină posibilitatea unei împăcări cu Alex, tatăl fiicei sale. Actrița a spus în ce relații este acum cu fostul partener, după ce au fost văzuți împreună la ziua de naștere a Vicăi Blochina.

Am fost la ziua Vicăi și ne-am revăzut acolo, la Snagov, tot la ziua ei l-am și cunoscut pe Alex acum trei ani. Avem o relație foarte bună acum și ne înțelegem foarte bine, pentru că o avem pe Ema și am ajuns amândoi la concluzia că e cea mai bună variantă.
Eu nu spun niciodată niciodată, așadar nu pot da un verdict, pentru că viața te duce…. Unde nici cu gândul nu gândeși. Este posibil orice, depinde foarte mult de el, mingea este în terenul lui.', 
a declarat Cristina Cioran, pentru Unica.ro.

FOTO: VIVA, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton