Cristina Cioran consideră nașterea fiicei sale cel mai greu episod din viața ei: „Sunt niște momente de cumpănă. Pe ăsta nu l-a învins niciunul. Sper să nu mai fie...” / Cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran consideră nașterea fiicei sale cel mai greu episod din viața ei. Cristina Cioran nu a trecut prin cele mai frumoase momente de-a lungul vieții. Deși acum are parte de tot ceea ce își dorește și viața ei s-a schimbat radical, nu poate uita momentul de cumpănă când fiica ei s-a născut prematur și a avut mari probleme de sănătate. Actrița a vorbit deschis despre viața ei personală, inclusiv despre relația cu fostul iubit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de un an, Cristina Cioran și Alex Dobrescu erau protagoniștii unui mare scandal în mediul online și pe micile ecrane. S-au despărțit cu numeroase cuvinte jignitoare și urâte, chiar dacă au o fetiță minunată împreună, însă acum se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură.

cristina-ciorancristina-cioran

Citește și: Cum s-a lăsat Cristina Cioran de fumat și ce i s-a întâmplat după: „Sunt dependentă de tutun de la 14 ani. Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi”

Citește și: În ce relații sunt Cristina Cioran și Alex Dobrescu la 1 an de la despărțire: „Copilul trebuie să crească cu ambii părinți. Fac orice, o iubesc atât de mult”

Citește și: Anne și Adrian, câștigătorii Love Island România, s-au despărțit. Motivul separării: „Nici măcar nu ne-am întâlnit la o cafea de când am ajuns în țară…'

Citește și: Cine e Andreea Cristea, singura româncă de pe covorul roșu la premiile BAFTA 2024: „Am vorbit cu una dintre actrițele mele preferate”

Cristina Cioran consideră nașterea fiicei sale cel mai greu episod din viața ei

Deși Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să se despartă cu mare scandal, înainte de a se ajunge aici, cei doi au trecut împreună prin cea mai grea perioadă din viața lor. Trebuia să fie cea mai frumoasă și specială, doar că la ei a fost totodată și cea mai dureroasă, fiindcă fiica lor s-a născut prematur. Nu le-a fost deloc ușor, și chiar dacă micuța Ema este perfect sănătoasă acum și crește frumos, actrița a numit nașterea ei ca fiind cel mai greu moment din viața sa de până acum.

Nașterea Emei, iată un moment frumos, dar în același timp foarte greu pentru că s-a născut prematur. La 29 de săptămâni, adică 7 luni. Prea devreme, cu două luni și jumătate mai devreme. Și avea un kilogram 300. A fost cel mai greu pentru că nu știai nici dacă va trăi, nici dacă trăiește, nici dacă va trăi, nici dacă va trăi și va fi sănătoasă. Adică sunt niște momente de cumpănă absolută, care au fost într-adevăr cele mai grele din viața mea. Au mai fost și altele grele la momentul lor, dar pe ăsta nu l-a învins niciunul. Și sper să nu mai fie niciun moment atât de dificil și atât de greu', a dezvăluit actrița.

Totul s-a întâmplat chiar când a venit și virusul Covid-19, astfel că lucrurile au fost mult mai dificile, mai ales că actrița nu a putut sta cu fiica ei pe perioada spitalizării și cât timp se afla în incubator.

„Și a fost totul încununat cu faptul că a trebuit să părăsesc spitalul pentru că era spital COVID. Și după trei zile, eu a trebuit să mă duc acasă. Copilul a rămas o lună jumate la incubator și am avut voie să o văd 10 minute o dată pe săptămână. Nu era vina personalului medical sau a medicilor. Era o lege turbată și proastă, că acum putem vorbi direct, și putem spune o lege proastă, dată de Ministerul Sănătății, care n-a mai ținut cont de nimic. Așa au reușit să fie înmormântați oameni fără familii, să se nască copii fără părinți de față. Da, a fost o perioadă foarte grea. Ar trebui să plătească cei care au luat asemenea decizii, din păcate nu plătesc', a spus Cristina Cioran în podcastul lui Jorge.

Ce relație are acum cu Alex Dobrescu

Ce a fost rău a trecut, însă oricât de mult ar încerca Alex Dobrescu, se pare că actrița nu poate trece peste despărțirea scandaloasă. Totuși, au căzut de comun acord să aibă o relație frumoasă de dragul fiicei lor și să se respecte. Ba mai mult, conform declarațiilor făcute de Cristina Cioran, acum se înțeleg mai bine decât atunci când formau un cuplu.

Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. (…) Pentru mine, așa cum ta-su o va trata pe ea, așa va știi că e normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, iubită, așa va căuta un bărbat pe profilul ăsta. Și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea. Avem o relație mai bună acum decât când eram împreună. E totul mult mai clar', a explicat Cristina Cioran.

Nu doar că au o relație frumoasă de prietenie, chiar dacă Alex Dobrescu încă speră să o recucerească și să fie din nou o familie, ci petrec și timp împreună. Ca doi părinți înțelepți, care își doresc tot ceea ce este mai bun pentru fiica lor, au decis să se comporte de parcă nimic nu s-a întâmplat și să-i ofere micuței Ema o educație bună.

„Nu sunt mamă singură. Noi suntem părinți. Nu locuim împreună, în rest facem chestii împreună, ieșim și la masă, filmează cu mine la „Mămici de pitici'. Sunt episoade când filmează. De ce? Pentru că e un tip inteligent. Că noi nu ne-am înțeles, e altceva. Dar prieteni putem să fim', a mai spus Cristina Cioran.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton