Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Gestul prezentatorului a luat-o prin surprindere: "Asta ce a fost?"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Cristina Cioran a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de pe PRO TV, iar glumele prezentatorului au cam luat-o prin surprindere. Actrița a venit la show-ul lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre vlogul culinar pe care tocmai l-a lansat. Măruță a făcut un gest total neașteptat și i-a adus Cristinei Cioran o farfurie cu viermi prăjiți. Actrița nu s-a mai putut controla și i-a dat o palmă lui Măruță, fiind luată pe nepregătite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Actrița Cristina Cioran a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre ultimul ei proiect. Vedeta a lansat un vlog culinar, unde împărtășește utilizatorilor rețete personale. Cătălin Măruță a pus-o în mare dificultate pe Cristina Cioran, când i-a adus acesteia o farfurie cu viermi prăjiți. Actrița care suferă de fobie față de astfel de creaturi nu s-a mai putut controla și i-a dat o palmă prezentatorului, în direct, la PRO TV.

cristina-cioran-l-a-palmuit-pe-catalin-maruta-3cristina-cioran-l-a-palmuit-pe-catalin-maruta-3

Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV

Cristina Cioran i-a dat o palmă lui Cătălin Măruță, în direct la show-ul de pe PRO TV, după ce prezentatorul i-a pregătit o serie de glume. Prima farsă a fost când Măruță i-a adus Cristinei Cioran o farfurie cu viermi prăjiți, tocmai atunci când ea vorbea despre vlogul ei culinar.

Mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur!', i-a explicat actrița lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul a răspuns la rândul sau: „N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii'.

Glumele prezentatorului au continuat când Cristina Cioran s-a trezit cu păianjen imens din pluș deasupra capului. Actrița a recționat speriată și l-a dat o palmă lui Cătălin Măruță, care s-a amuzat de gestul ei.

Asta ce a fost, Cătăline? Să vină așa de sus. Ooo, Cătălin, o să-ți fac și eu odată o surpriză. Nu te anunț. Cum îl cheamă (pe păianjen, n.r) , are copii, a venit singur? Mai ai una, sunt sigură. M-ai făcut să transpir. Mai faci ceva? Te urmăresc', a spus Cristina Cioran, speriată gluma prezentatorului.

La sfârșitul emisiunii Cătălin Măruță și Cristina Cioran s-au împăcat, actrița asigurându-l că nu s-a supărat pentru farsele pe care i le-a făcut.

Cristina Cioran și-a făcut intervenții estetice, când a împlinit 46 de ani

Cristina Cioran a decis să facă schimbări la nivelul feței, cu câteva săptămâni înainte de ziua ei de naștere, când a împlinit 46 de ani. Actrița a apelat la ajutorul medicului estetician și este foarte mândră de rezultat.

În ultima perioadă, Cristina Cioran a slăbit multe kilograme, iar acum se simte foarte bine.

Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine, pentru că m-am ocupat prea mult de ceilalţi, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine!  Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!„, a mai spus actrița.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton