Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei. Cum o ajută Alex Dobrescu în creșterea micuței, după despărțire: „Am ales o grădiniță de stat. Încearcă să facă într-un fel să ne reunim familia”

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei. Cristina Cioran a decis să nu angajeze o bonă pentru Ema, fetița ei și a lui Alex Dobrescu, ci să o ducă la grădiniță de stat. Vedeta a mărturisit, recent, că nu are nevoie de o bonă, întrucât tatăl micuței se implică și are grijă de ea. Mai mult, Cristina Cioran spune că fostul partener o surprinde mereu cu gesturi frumoase și cadouri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei. Cristina Cioran este mama Emei, fiica ei, din relația cu fostul partener, Alex Dobrescu. Chiar dacă cei doi au avut o despărțire cu scandal și și-au aruncat vorbe dure, acum au o relație armonioasă. Se pare că cei doi au lăsat trecutul în urmă, de dragul fiicei lor Ema. Cristina Cioran a ales o grădiniță de stat pentru micuța Ema și spune că nu are nevoie de o bonă, deoarece fostul partener are grijă de fiica lor. Actrița are parte și de suprize plăcute din partea lui Alex Dobrescu, acesta încercând să reunească familia.

cristina-cioran-aniversare-fetita-emacristina-cioran-aniversare-fetita-ema

Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei

Cristina Cioran nu are o bonă care să o ajute să aibă grijă de fiica ei, Ema, deoarece Alex Dobrescu se implică foarte mult în creșterea fetiței.

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap'. Fostul milionar trăiește acum în azil

Citește și:Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine'. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

„Ema este cu tatăl ei acum. Noi facem coparenting. Chiar dacă nu mai formăm un cuplu, nu înseamnă că am renunțat la a ne crește copilul împreună. Așadar, când eu nu pot, este el. În rest, la grădiniță, am ales una de stat. Este foarte aproape de locul unde stau, de casa noastră, sunt foarte drăguțe doamnele. Au această clasă de pitici. Sunt foarte încântată că am această oportunitate să o duc devreme în sistemul de stat. Cred foarte mult în sistemul pregătitor, cel pentru preșcolari', a mărturisit Cristina Cioran, pentru Unica.

Cristina Cioran, despre relația cu fostul partener, Alex Dobrescu

Cristina Cioran mai spune că relația dintre ea și tatăl fiicei sale este una foarte armonioasă. Vedeta a mai adăugat că Alex Dobrescu încearcă să refacă familia și o surprinde mereu pe fosta parteneră cu flori și alte surprize plăcute.

„Permanent încearcă să facă într-un fel să ne reunim familia. E dificil. Încearcă să mă surprindă tot timpul, ba cu flori, cu surprize, cu plecări. Viața te duce în anumite locuri în care nu bănuiai că o să ajungi. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Mă bucur mult că nu suntem în conflict și că fetița mea este foarte fericită și sănătoasă', a mai zis ea.

Alex Dobrescu vrea să se împace cu Cristina Cioran

În prezent, Cristina Cioran își arată viața de mamă fără perdea pe micile ecrane, prin emisiunea ‘Mămici de pitici cu lipici’. Nu doar ea însă a fost filmată recent în timp ce stătea cu Ema, ci și Alex Dobrescu, fostul ei iubit și totodată tatăl micuței.

Fără a ezita, Alex Dobrescu a spus clar că vrea să o recucerească, explicând că își dorește foarte mult să fie din nou o familie frumoasă alături de adorabila lor fetiță, care merge și la grădiniță de anul acesta.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul’, a mărturisit Alex Dobrescu, în emisiunea ‘Mămici de pitici cu lipici„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton