Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțire: „Relația dintre noi acum e foarte bună. Vom vedea”

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțire. Cristina Cioran a vorbit despre împăcarea cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, la aproape 9 luni de când au decis să se despartă. Vedeta a recunoscut în toată această perioadă că Alex își dorește împăcarea, deși și-au aruncat cuvinte foarte grele în toamna trecută, după ce s-au separat. La rândul său, Cristina Cioran a revenit și ea la sentimnente mai bune, deși la vremea aceea aceea nu voia să audă de împăcare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțire. Relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a fost una cu suișuri și coborâșuri încă din start. Și totul a culminat cu despărțirea lor, la scurt timp după ce a avut loc o cerere în căsătorie și toată lumea credea că va asista la o nuntă. A urmat o ceartă publică în care cei doi și-au aruncat cuvinte foarte grele, dar mai apoi au decis să fie părinți responsabili pentru fetița lor.

5454

Cristina Cioran nu exclude împăcarea cu Alex Dobrescu, la 9 luni de la despărțire

Potrivit Cristinei Cioran, Alex Dobrescu și-ar dori împăcarea, dar pare că ea nu cedează atât de ușor și mai așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile. Partea bună este că tânărul o ajută pe actriță cu creșterea fiicei lor, inclusiv cu cheltuielile necesare.

El tot își dorește să ne împăcăm, dar… Vom vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile', a declarat fosta prezentatoare pentru Cancan.ro.

Fetița Cristinei și a lui Alex va împlini doi ani luna aceasta, iar ei se pregătesc pentru petrecerea aniversară.

Luna asta face doi ani. Vom face party, la un loc de joacă, cu copii de vârsta ei și noi cu câțiva adulți', a spus Cristina Cioran.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă: „Căsnicia e importantă. Cred că asta e miza. Una fericită’. Ce spun despre copii / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Oana Moșneagu: „Am fost sceptic la început în raport cu acest lucru’ / EXCLUSIV

De ce s-au despărțit Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Pe 3 noiembrie 2022, Cristina Cioran a confirmat că s-a despărțit de Alex Dobrescu. Cei doi aveau planuri de nuntă, chiar pe 20 octombrie Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos', a spus Cristina Cioran despre despărțirea de Alex Dobrescu.

Întrebată dacă mai există cale de împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a dezvăluit că nu o preocupă acum acest subiect, ea se concentrează la Ema, fiica ei. „Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.', a mai spus Cristina Cioran atunci.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au o fetiță, pe Ema, care a venit pe lume în primăvara anului 2021. S-a născut prematur, la 29 de săptămâni.

Cu ce se ocupă Cristina Cioran în prezent

Cristina Cioran a împărtășit cu publicul său și surprizele pe care le pregătește pentru cei ce o îndrăgesc. Mai precis, vedeta lucrează la o emisiune culinară, care va fi gata de vizionare pe platforma YouTube curând.

„Lucrez la un canal de youtube, la o emisiune de coocking. Va fi gata cam într-o lună. E pasiunea mea, mi-am dorit să fac ceva ce-mi place foarte mult, în termenii mei. Să gătim împreună! Am avut o emisiune de bucătărie vreo opt ani(…). Fac un fel de reîntoarcere…Acasă. O să merg cu proiectul și la televiziuni, să văd dacă-l vor',  a mai spus Cristina Cioran.

În plus, Cristina Cioran este angajată la Arcub, Centrul Cultural al Primăriei. Acolo se ocupă cu mai multe lucruri, printre care și organizarea evenimentelor de jazz.

O să mă întorc la muncă, la ARCUB, Centrul cultural al Primăriei. Copilul va merge la grădi. Îi face bine, că stă cu copiii, plus comunicarea cu oamenii specializați. Ea e foarte sociabilă, îi place cu lumea multă.

Sunt foarte conștientă de faptul că ea trebuie să se dezvolte în comunitate, să-și consume energia. Creșă în zona mea nu e, va merge la privat. Nu vreau neapărat bonă, să stea numai cu ea. Când am nevoie, rămâne cu o prietenă sau cu taică-su', a mai spus Cristina Cioran.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton