"Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme". Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

 Tudorache Simona
.

Alex Dobrescu susține că cea care i-a fost iubită, Cristina Cioran, e însărcinată cu el pentru a doua oară. Vedeta nici nu infirmă, nici nu confirmă, dar recunoaște că are ceva probleme de sănătate. Ea mărturisea, de curând, că are un nou iubit și va părăsi România alături de el, dar nu a vrut să dea detalii despre destinație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cristina Cioran duce un război cu Alex Dobrescu. Vedeta a obținut un ordin de protecție împotriva lui, după ce a susținut că acesta, aflat sub efectul substanțelor interzise, a lovit-o și a fost nevoie de intervenția Poliției. Alex Dobrescu nu se poate apropia nici de ea, dar nici de Ema, fetița pe care o au împreună, timp de câteva luni.

cristina-cioran-78cristina-cioran-78

Alex Dobrescu susține că fosta lui iubită, Cristina Cioran, îi poartă copilul

Alex Dobrescu are convingerea că va deveni pentru a doua oară tătic. „Am aflat chiar de la un medic că voi fi iar tătic. Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme. Nu se simte bine și nu vrea să se știe. Am fost foarte fericit de vestea primită. Am sărbătorit toată ziua, încă de dimineață', a spus Alex Dobrescu pentru Cancan.

Cristina Cioran spune că are probleme de sănătate

Cristina Cioran refuză să comenteze acest episod. Ea susține, totuși, că are probleme de sănătate și face investigații. „Nu vreau să comentez nimic. Am avut niște probleme de sănătate și am fost să-mi fac niște analize. Nu e treaba lui dacă mie mi-e rău sau nu. Eu eram în spital, iar el îmi trimitea mesaje și mă suna insistent', a zis ea pentru sursa amintită.

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…'. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Citește și: Dorel Vișan este în mare formă, la 86 de ani, și se tratează numai cu remedii naturiste: „Nu mai mănânc zahăr absolut deloc, fac și cură cu venin de albine…”

Citește și: Ce dietă ține Oana Mizil, după ce a slăbit: „Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac…'. Vedeta are acum 53 de kilograme

Citește și: Ștefan Popescu, totul despre experiența Chefi la cuțite: „Mental îți setezi ideea că trebuie să te ridici la un anumit nivel de așteptări, iar asta poate crea o presiune mare. Reacțiile din online…”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu ceilalți trei jurați / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Tavi Colen și Elena, fosta lui parteneră. Femeia l-a acuzat pe solist că ar fi înșelat-o cu Emma Ștefan, actuala lui iubită: „Au fost niște mesaje pe care le-am găsit'

Cristina Cioran vrea să se mute din țară

Vedeta mărturisește că și-a refăcut viața și o să plece din țară alături de fetița ei și de noul iubit. „Sunt într-o nouă relație, dar nu o să intru în detalii deocamdată. Tot ce pot să spun este că o să ne mutăm o perioadă din România. Nu vreau să dezvălui nici când și nici unde. Tatăl Emei o va putea vedea online. Dacă își dorește să reintre în viața ei va face tot ce e posibil să se întâmple asta! Adică, sper, cel puțin, că va intra într-un program de dezintoxicare, să își revină pentru că este păcat să nu își refacă relația cu Ema. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru Ema, pentru că de când s-a născut, noi, ca părinți, am luat o decizie să fim noi doi pentru ea.


De aceea am stat foarte mult timp noi doi cu ea. Pentru ea, ruptura este grea, pentru că un copil își iubește ambii părinți, așa cum este și normal, și suferința ei, că a văzut niște scandaluri și niște gesturi urâte, e la fel de mare pentru că acum nu își mai vede părinții împreună și nu numai, că nu îl mai vede deloc pe tatăl ei. Este foarte dificil și pentru ea. Dacă își dorește, el o poate vedea online', a explicat vedeta pentru Ciao.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton