Cristina Cioran, despre relația cu tatăl fiicei sale: "Dacă eram suficient de maturi nu ajungeam aici". Ce compromis face de dragul Emei

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran a vorbit despre relația cu tatăl fiicei sale, la aproape un an și jumătate de când s-au despărțit. Deși povestea lor de dragoste părea desprinsă din filme, cu dragoste la prima vedere și apariția rapidă a unui copil, totul s-a terminat la scurt timp după ce au devenit părinți. Totuși, Cristina Cioran încearcă să facă unele compromisuri de dragul fiicei sale, Ema.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În luna noiembrie 2022, Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Vestea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât relația lor s-a terminat la puțin timp după ce vedeta fusese cerută în căsătorie. Cel care a făcut inițial anunțul a fost chiar partenerul de viață al actriței și toată lumea credea că se vor împăca, dar nu a fost așa.

cioran4cioran4

Cum se înțelege Cristina Cioran cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

Chiar dacă starea de sănătate a fiicei lor născute prematur i-a apropiat pe moment, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit și au de gând să rămână așa.

E foarte important ca fetița să își vadă părinții împreună. Și chiar zilele trecute eram unul lângă altul, noi doi, adulții, și ea în fața noastră, și când ne-a văzut atât de apropiați, eram fix unul lângă altul, a început să râdă cu gura până la urechi. Era atât de fericită. Ca să vezi, de fapt, că pentru un copil fericirea stă în lucruri obișnuite„, a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

De dragul fetiței sale, care îi vrea tot timpul împreună pe părinții ei, Cristina Cioran este dispusă să petreacă mai mult timp în această formulă.

Pentru un copil e foarte grea o despărțire și e de neînțeles. Nu are cum să înțeleagă un copil de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună cu el. E foarte greu. Nu putem să cerem copiilor atât de mici să fie mai maturi ca noi, pentru că dacă noi eram suficient de maturi nu ajungeam aici. Trebuie să ne bucurăm de fiecare moment„, a mai spus Cristina.

Cu toate astea, vedeta nu are de gând să se împace cu fostul iubit, chiar dacă el ar vrea asta și chiar a cerut-o de mai multe ori în căsătorie.

Prefer să rămânem părinții copilului nostru, pentru că e mai bine așa. Viața e complexă și are multe aspecte„, a punctat Cristina.

Citește și: Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Gestul prezentatorului a luat-o prin surprindere: „Asta ce a fost?

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua de naștere a fiicei lor, la 9 luni după ce s-au despărțit: ‘Vom fi mereu aici!

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Cristina Cioran la față și gât: „Cadou de 46 de ani’. Cum arată acum

Cristina Cioran, în lacrimi, după ce Alex Dobrescu i-a dăruit un cadou

De câteva luni de zile, Alexandru Dobrescu face numeroase eforturi pentru a se împăca cu Cristina Cioran, însă vedeta nu dă semne că ar putea să-l ierte și totul să fie la fel de frumos cum era înainte de a ajunge la despărțire.

Deși el tot încearcă să o impresioneze, uneori chiar până la lacrimi, Cristina Cioran nu poate șterge cu buretele tot ce s-a întâmplat și cât de mult a suferit. Nu demult, fostul partener i-a pregătit un cadou, mai exact o brățară, cu care a făcut-o să plângă.

„Am știut că nu e inel, pentru că mai am un inel, nu mi-ar fi luat de două ori același lucru. (…) Nu s-a gândit la cât de tare îmi dăunează ce face. Nu știu ce să mai zic în legătură cu asta, normal că îmi place să se poarte frumos. (…)

A fost foarte greu să își recâștige încrederea mea și aproape imposibil să depășesc anumite chestii. Îți spun sincer, aș vrea să pot să le depășesc. Nu știu dacă vom mai putea fi vreodată o familie’, a mărturisit Cristina Cioran acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton