Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ieșit la plimbare cu fiica lor. Cum au fost surprinși cei doi, când credeau că nu îi vede nimeni

 Dumitrache Laura
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu pare să fi lăsat deoparte tensiunile și au decis să aibă o relație decentă de dragul fiicelor. Recent, cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau împreună alături de fiica lor, pe străzile din București. Cristina și Alex erau zâmbitori, semn că au ajuns la sentimente mai bune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în luna noiembrie a anului trecut, la scurt timp după ce au anunțat că vor să se căsătorească. Între cei doi au existat numeroase scandaluri, iar la un moment, Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au aruncat vorbe grele unul altuia. Cu toate astea, se pare că cei doi au ajuns la sentimente mai bune.

cristina si alexcristina si alex

Celebra actriță și fostul ei partener au fost surprinși împreună pe străzile din Capitală, în timp ce își plimbau fiica. Deși în urmă cu câteva luni relația lor era una tensionată, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Cristina Cioran încă poartă inelul de logodnă de la Alex Dobrescu și este deschisă la o împăcare: „Suntem în relații foarte bune'

Citește și:Cum a decurs întâlnirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu, de Valentine’s Day: „În prezent, lucrurile merg spre bine pentru…”

Citește și:Cum arată vila Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, din Corbeanca. Au piscină cu apă de mare în curte, iar dressing-ul vedetei este spectaculos

Citește și:Raluca Pastramă, după ce s-a zvonit că divorțează de soțul ei, Ibrahim: „Există discuții, dar…”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au plimbat fiica pe străzile din București. Par că se înțeleg foarte bine

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-a despărțit în luna noiembrie a anului trecut, cu mare scandal. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure unul altuia, deși au împreună o fetiță. Cu toate astea, actrița și fostul ei iubit au decis să se înțeleagă bine de dragul fiicei lor, Eva.

Potrivit mediaflux, în urmă cu câteva zile, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în timp ce își plimbau fiica pe străzile din București. Cei doi au zâmbit tot timpul și au părut foarte apropiați. Vedeti imaginile AICI. Cei doi s-au plimbat pe străzile din Dorobanți, având o conversație plăcută și amuzantă, potrivit imaginilor.

Alex Dobrescu își dorește să se căsătorească cu Cristina Cioran

În urmă cu ceva timp, Alex Dobrescu mărturisea că regretă scandalurile cu Cristina Cioran. Mai mult, bărbatul declara că vrea să se căsătorească cu mama fiicei sale.

„Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel.', spunea acesta.

Alex Dobrescu încearcă să o recucerească pe Cristina Cioran

După ce s-au despărțit în urmă cu câteva luni, Alex Dobrescu își dorește acum să o recucerească pe fosta lui iubită, Cristina Cioran. De Ziua Îndrăgostiților, bărbatul i-a făcut o surpriză actriței și i-a dăruit un trandafir alb. De asemenea, vedeta a primit un inel din partea lui Alex Dobrescu, dar actrița nu a fost impresionată de gestul acestuia.

„El mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansa. Doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetițe. Nu o relație între noi doi, o relație normală', a declarat actrița la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton