Cristina Cioran și Alex Dobrescu au făcut anunțul despre nuntă. Când va avea loc evenimentul: "Am și locație"

 Laciu Andreea
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au făcut în mod oficial anunțul despre nuntă. O perioadă bună de timp au declarat că nu sunt interesați de așa ceva, dar acum se pare că lucrurile s-au mai schimbat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, apoi s-au tot reîntâlnit până când și-au dat seama că s-au îndrăgostit. Nu au ținut cont de gura lumii, și-au văzut de treaba lor, iar acum sunt părinții unei fetițe adorabile, pe nume Ema. Fiind atât de fericiți, nu le-a mai stat gândul la căsătorie. Au considerat că nu au nevoie de o hârtie care să le dovedească dragostea pe care o simt unul pentru celălalt, dar acum se pare că gândul lor stă tot mai des la ziua cea mare.

alex-dobrescu-iubit-cristina-cioran-1-1alex-dobrescu-iubit-cristina-cioran-1-1

Când fac nunta Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Se pare că nașii lor de cununie vor fi chiar cei care au botezat-o pe Ema. Actrița și iubitul ei au organizat evenimentul, dar cu o surpriză pentru nașa Andra. Aceasta a fost cerută în căsătorie de către nașul Emei, așa că acum Cristina și Alex așteaptă ca aceștia să se creștineze pentru a-i putea cununa mai departe pe ei.

„Noi doi, cu ajutorul naşilor noştri – care sunt mai tineri decât noi, dar au fost foarte implicaţi şi ne-au ajutat enorm. (n.r. cine a organizat botezul Emei) Şi totul a ieşit perfect. Am invitat prietenii, familia, am fost vreo 60-70 de persoane, l-am avut ca DJ pe Chris Alexandrescu, bun prieten cu noi şi care a făcut atmosferă.

Iar naşul Emei a cerut-o de soţie pe naşa Andra. Da, normal. (n.r. dacă așteaptă să se căsătorească întâi nașii, ca să poată face nunta apoi) Numai că noi suntem ca şi cum am fi deja căsătoriţi. Am tot cerut-o! Am în minte şi locaţie, şi tot, dar mai aşteptăm”, a dezvăluit iubitul Cristinei Cioran pentru OK Magazine.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Cioran iubitul:„Nu mă interesa nimic’. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte’

Citește și: Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate:„Chiar și atunci când a fost rău…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesaj emoționant de la iubitul ei, Cătălin Cazacu:„Este femeia pe care am căutat-o toată viața’

Ce planuri au cei doi pentru ziua Emei

Luna aceasta este extrem de importantă pentru cei doi îndrăgostiți. Fetița lor își serbează ziua de naștere, iar petrecerea va fi în toi. Cu toate că nu se dau în vânt neapărat după tradițiile religioase sau cele populare, Cristina și Alex se bucură că Ema a trecut cu bine peste toate momentele în care viața i-a fost pusă în pericol, așa că vor invita mai mulți prieteni la ruperea turtei.

„Acum, în iulie, vine ziua Emei, trebuie să-i rupem turta. Noi nu suntem aşa cu tradiţiile, dar va fi o nouă ocazie să petrecem împreună cu prietenii noştri”, a completat Cristina Cioran pentru aceeași sursă.

Cristina și Alex își mai doresc încă un copil

„Ne-am dorit copil de când ne-am dat seama că ne potrivim foarte bine şi avem aceleaşi idealuri. Şi ne-am dorit să facem o fetiţă. Am fost foarte fericit, emoţionat, cum e şi normal. Dacă ar fi să vină, să vină oricând! (n.r. un alt copil)', a dezvăluit Alex Dobrescu, tot pentru OK Magazine.

Cristina Cioran nu regretă nicio secundă că și-a asumat acest risc, de a deveni mamă la o vârstă la care orice sarcină este mult mai dificilă.

„Noi ne-am dorit fetiţă şi am ştiut că va fi fetiţă! Era clar, nu ştiu de ce… Ne-am dorit să fim părinţi relaxaţi şi, cumva, ne-a ieşit, nu intrăm uşor în panică, dar şi când intrăm… (…) Dacă ai trecut o dată nu înseamnă că vei mai trece şi a doua oară prin acelaşi lucru. Eu nu gândesc aşa. Nu mi-aş face griji că s-ar mai putea întâmpla o dată. Eu am avut şi un fibrom uterin, care a crescut foarte mult în timpul sarcinii, deci exista un risc. (…) Nu am niciun regret. Cred cu tărie că toate vin la timpul lor', a declarat Cristina Cioran pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton