Cristina Cioran este hărțuită de o persoană necunoscută: „Îmi face zile fripte. Mie nu-mi plac amenințările. Dacă sunt amenințată...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran este hărțuită de o persoană necunoscută. Cristina Cioran este una dintre vedetele foarte active pe rețelele de socializare, care nu ezită și își ține fanii la curent, atât cu viața ei profesională, cât și cu cea personală. Recent însă, a făcut un anunț cu care și-a speriat marea comunitate de urmăritori, asta fiindcă a spus în câteva cuvinte că este hărțuită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a dezvăluit pe conturile ei de socializare faptul că este amenințată și hărțuită de o persoană necunoscută. Nu a dat prea multe detalii, însă a spus clar că nu a mai putut să ascundă aceste lucruri, mai ales de când este amenințată.

cioran8cioran8

Citește și: Cristina Cioran consideră nașterea fiicei sale cel mai greu episod din viața ei: „Sunt niște momente de cumpănă. Pe ăsta nu l-a învins niciunul. Sper să nu mai fie…' / Cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

Citește și: Cristina Cioran, despre relația cu tatăl fiicei sale: „Dacă eram suficient de maturi nu ajungeam aici”. Ce compromis face de dragul Emei

Citește și: Tabloidul Bild: Andreea Sasu este însărcinată cu Philipp Plein! Românca din Pașcani l-a părăsit pe designer, acum câțiva ani, pentru că o înșela: „Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”

Citește și: Soția lui George Nicolescu, prima reacție după moartea artistului: „El tot slăbea, slăbea, slăbea și nu știam care e cauza. A fost operat, era foarte bine, după care a făcut… „/ Erau căsătoriți de 51 de ani

Cristina Cioran susține că este hărțuită de o persoană necunoscută

Deși are o relație apropiată cu fanii ei și împărtășește chiar și cele mai grele momente prin care trece, despre această experiență nu a dorit să vorbească public până acum. Totuși, actrița nu a mai ezitat și le-a spus fanilor că trebuie să le dezvăluie ceva important din viața ei personală. Ba mai mult, a spus că-i face „zile fripte„ și este amenințată.

'De azi încep să vă dezvălui ceva din viața mea personală, ce s-a întâmplat cu mine și cine îmi face zile fripte. Mie nu îmi plac amenințările! Dacă sunt amenințată, reacționez!', a scris Cristina Cioran, pe Instagram, conform Spynews.ro.

Nu a oferit prea multe detalii, astfel că acum fanii se întreabă despre ce este vorba, de fapt, și ce se întâmplă în viața ei.

Cum se înțelege Cristina Cioran cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, acum

Cristina Cioran vorbește des despre viața ei personală, astfel că atunci când a venit vorba despre despărțirea de Alex Dobrescu a lămurit lucrurile în fața tuturor, pentru a nu lăsa loc de interpretări. A spus clar că după tot scandalul care a fost intens mediatizat și-au dat seama de greșelile lor și au o relație de prietenie, bazată pe respect.

E foarte important ca fetița să își vadă părinții împreună. Și chiar zilele trecute eram unul lângă altul, noi doi, adulții, și ea în fața noastră, și când ne-a văzut atât de apropiați, eram fix unul lângă altul, a început să râdă cu gura până la urechi. Era atât de fericită. Ca să vezi, de fapt, că pentru un copil fericirea stă în lucruri obișnuite„, a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

Cristina Cioran: 'Prefer să rămânem părinții copilului nostru'

Cristina Cioran își dorește ca fiica lor să aibă parte în egală măsură, atât de mamă, cât și de tată, fiind un lucru foarte important privind creșterea ei și educația de care are parte. Prin urmare, oricât de mult s-au certat și oricât de mult încearcă Alex Dobrescu să o recucerească, povestea lor de dragoste s-a terminat și se axează doar pe binele copilului.

Pentru un copil e foarte grea o despărțire și e de neînțeles. Nu are cum să înțeleagă un copil de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună cu el. E foarte greu. Nu putem să cerem copiilor atât de mici să fie mai maturi ca noi, pentru că dacă noi eram suficient de maturi nu ajungeam aici. Trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Prefer să rămânem părinții copilului nostru, pentru că e mai bine așa. Viața e complexă și are multe aspecte„, a punctat Cristina, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton