Cristina Cioran s-a temut pentru viața ei și a fetiței, în relația cu Alex Dobrescu: "Dacă era copilul acasă, am încercat să aplanez conflictele ori să plec cu el repede"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran a încercat, pe cât posibil, să-și protejeze copilul atunci când apăreau tensiuni în relația cu Alex Dobrescu. Vedeta susține că primul ei gând era mereu la fiica ei și, de dragul ei, și-a dorit să aplaneze conflictele sau să plece cu ea de acasă, atunci când izbucneau conflictele. Din păcate, Cristina Cioran spune că fetița resimte din plin situația neplăcută dintre ea și tatăl ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristina Cioran a recunoscut că s-a temut pentru viața ei în relația cu Alex Dobrescu, însă cel mai mult pentru siguranța fiicei lor. Vedeta spune că știe de ce este în stare bărbatul cu care a adus pe lume un copil, așa că nu-l mai vrea în preajma ei și a fetiței.

662a60e1b7470-fostul-iubit-al-cristinei-cioran-declaratii-neasteptate-dupa-ce-i-s-a-prelungit-ordinul-de-restrictie662a60e1b7470-fostul-iubit-al-cristinei-cioran-declaratii-neasteptate-dupa-ce-i-s-a-prelungit-ordinul-de-restrictie

Cristina Cioran a încercat să-și protejeze fetița în conflictele cu Alex Dobrescu

Invitată în podcastul moderat de Bursucu, actrița a vorbit despre modalitatea prin care încerca să își protejeze fiica de accesele de furie ale fostului său iubit.

Resimte foarte tare această situație. E mică, nu vede și nu aude, decât când vede și aude. Am încercat ca la toate conflictele, dacă era copilul acasă, să încerc să aplanez, ori să plec cu ea repede', a povestit Cristina Cioran.

Atunci când moderatorul a întrebat-o dacă îi este frică pentru viața ei, Cristina Cioran a confirmat. Da, pentru că știu de ce este capabil!, a spus actrița cu referire la tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, cunoscut fiind faptul că actrița a obținut chiar și un ordin de restricție împotriva fostului său iubit.

„A lovit vreodată copilul?”, a întrebat Bursucul sporind suspansul în podcastul său.

„O mamă nu trebuie să-și îngroape copiii… A fost un consum prea mare de substanțe psihotrope…S-a năpustit asupra mea, copilul a fost prins între noi, ce să zic mai mult… Mi-am pus pază mie. Și copilul nostru va urma consiliere psihologică de specialitate pentru vârsta ei… Nu discut despre împăcare, niciodată!”, i s-a confesat Cristina Cioran lui Bursucu.

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii’. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: ‘La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor… Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Când au degenerat lucrurile între Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Actrița susține că între ei lucrurile au mers bine în perioada pandemiei, iar atunci când a venit pe lume fiica lor, Cristina Cioran a ajuns să o pună pe aceasta pe primul loc, iar acest lucru l-ar fi nemulțumit pe Alex Dobrescu.

În 29 octombrie 2022 ne-am despărțit. De fapt, despărțirea s-a produs mai devreme, dar plecarea mea din casa unde locuiam împreună a fost în 29 octombrie. Era totul bine și frumos când era pandemie, pentru că noi locuiam într-o casă foarte mare și foarte frumoasă, foarte primitoare, unde veneau prieteni. În fiecare zi era lume la noi, eu găteam, beam vin, stăteam pe terasă.

Totul era perfect. De-o dată s-a dat drumul la oraș. După care, am rămas singură cu Ema. Nu există un singur vinovat. Când vine copilul mic, sunt priorități. Locul 1 se ocupă de altcineva', a mai declarat actrița.

Cristina Cioran își dorește multă liniște și dezvăluie că s-a rugat mult să apară în viața ei bărbatul potrivit.

„Dacă apare unul de doi metri, să-l aduceți aici. Și a apărut! Am frecat la lampa lui Aladin până a ieșit spiridușul ăla rău! Abia aștept următoarea aventură!”, i-a mai povestit Cioran lui Bursucu. La un moment dat, prezentatoarea TV, a anunțat că urmează să se mute o perioadă în țară împreună cu fiica ei și cu noul său iubit. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton