Cristina Cioran, ținută excentrică la petrecerea VIVA! Party influencers 2023! A purtat colanți și pantofi sport cu platformă

 Dumitrache Laura
.

Cristina Cioran și-a făcut apariția la VIVA! Party Influencers 2023! Vedeta a defilat pe covorul roșu și a profitat de ocazie pentru a-și etala ținuta. Actrița a optat pentru o ținută all black, accesorizată cu o pălărie neagră pe cap, o poșetă și mai multe inele pe degete. Cel mai frumos accesoriu a fost însă, cu siguranță, zâmbetul pe care l-a afișat pe tot parcursul serii. Totuși, ținuta ei nu a putut trece cu vedere, asta deoarece, spre surprinderea tuturor, a adoptat un stil modern, sport, dar totodată casual, cu care a atras atenția tuturor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și-a făcut prezența la petrecerea VIVA! Party Influencers 2023! Joi, 7 septembrie, a avut loc petrecerea VIVA! Influencers Party 2023, iar mai multe vedete și influenceri și-au făcut apariția care s-au întrecut în ținute care mai de care impresionante. Printre acestea s-a numărat și Cristina Cioran, care a optat pentru o ținută all-black.

IMG_7270IMG_7270

VIVA! Influencers Party 2023. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2023, invitații au avut de respectat un dress code interesant, plin de culoare. „Embrace the colour of nature. Cristina Cioran și-a făcut prezența la marea petrecere a toamnei, optând pentru o ținută lejeră, all-black. Actrița a reușit să înveselească atmosfera cu prezența ei specială.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Citește și:Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Citește și:A murit mama Emiliei Popescu. Malou Iosif a încetat din viață la 98 de ani: „Dumnezeu să te odihnească…”

Citește și:Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția. Mesaj pentru iubitul ei, Grigori Dimitrov: „Zâmbesc pentru că…”

Cristina Cioran, ținută all black la petrecerea VIVA! Party influencers 2023!

Petrecerea VIVA! Influencers Party 2023 le-a provocat pe vedetele noastre să se întreacă în ținute care mai de care inedite. La marele eveniment au participat numeroase celebrități care și-au etalat ținutele extravagante. Printre vedetele care au atras atenția cu ținuta sa a fost Cristina Cioran. Vedeta a pășit pe covorul roșu plină de încredere și cu un zâmbet molipsitor, purtând o ținută all black, formată dintr-un top, o pereche de pantaloni lejeri, trei sferturi, adidași negri și a asortat ținuta cu o pălărie neagră, geantă în aceeași nuanță și multe inele la mână.

Actrița a fost încântată de marele eveniment al toamnei și s-a bucurat de atmosfera petrecerii. Alături de ea, au venit la VIVA! Influencers Party 2023 numeroase vedete cunoscute de la noi din țară, dar și influenceri cunoscuți în mediul online.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Cannasen, Farmasi, Herbalife, BioOil, Forcapil, Dr Fiterman, Stella Artois, înghețata La Strada, Tanqueray, Idyllic events și Musik Sound.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton