Cristina Herea s-a căsătorit cu avocatul Alexandru Chiciu, la doar câteva luni de la divorț. Ce rochie a purtat prezentatoarea TV la cununia civilă

 Oana Pantazi
.

Cristina Herea s-a căsătorit cu Alexandru Chiciu, în weekend, departe de ochii curioșilor. Jurnalista (37) și celebrul avocat (49) au fost acompaniați în această zi importantă doar de familie și de câțiva prieteni apropiați, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste, în localitatea Snagov.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea TV Cristina Herea s-a căsătorit cu avocatul Alexandru Chiciu, la finele săptămânii trecute, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete, cei doi fiind însoțiți doar de persoanele cu adevărat importante. Evenimentul s-a petrecut într-un cadru special, în localitatea Sangov, iar proaspeții însurăței, cares -au cununat civil, au arătat spectaculos.

199109771-10158496304594211-1390315206996999763-n-crop-1629729734199109771-10158496304594211-1390315206996999763-n-crop-1629729734

Cristina Herea s-a căsătorit cu avocatul Alexandru Chiciu

Prezentatoarea știrilor România TV, Cristina Herea, s-a căsătorit civil cu avocatul Alexandru Chiciu, în weekendul care tocmai a trecut. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, iar martorii celor doi, la cununia civilă, au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României, și soția acestuia. Evenimentul s-a petrecut la Snagov, doar familia și prietenii apropiați fiindu-le alături celor doi proaspăt însurăței, care radiau de fericire. De altfel, Cristina a ales să poarte o rochie albă, lungă, decoltată și cu șliț pe picior, în care a arătat spectaculos.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, imagine rară alături de copiii ei, Eduard și Maximus, din vacanță: „Greu îi mai prind…'. Băieții locuiesc cu tatăl lor, Silviu Prigoană

Citește și:  Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei: „El n-a avut relații toxice. Pentru că nu a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el are probleme…’

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după nunta din Italia: „Dumnezeu ne-a unit în cea mai frumoasă zi’. Actrița a purtat două rochii spectaculoase

„Cristina este feeia pe care am așteptat-o să apară toată viața. Alături de ea, pentru mine începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții mele', a declarat Alexandru Chiciu, conform  Gândul.

„Alexandru este omul care a dat sens vieții mele, iar pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu', a spus și Cristina Herea.

Cine este avocatul Alexandru Chiciu

Dacă ea este una dintre cel emai cunoscute vedete de televiziune din România, cu 18 ani de3 experiență în televiziune, soțul ei este și el un nume în lumea, ceva mai restrînsă, e adevărat, a justiției. La 49 de ani, Alexandru Chiciu este are un background profesional impresionant, fiind unul dintre cei mai renumiți avocați din România. Proaspătul soț al Cristinei Herea a fost procuror până în anul 2007, fiind, printre altele, unul dintre cei care au pus bazele actualei Direcții Naționale Anticorupție (DNA) și primul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru, pentru fapte de corupție.

În calitate de avocat Alexandru Chiciu a asigurat apărarea într-o serie de dosare care au făcut să curgă multă cerneală în România, printre clienții săi numărându-se Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ovidiu Tender și Claudiu Manda. În acest moment, Alexandru Chiciu are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.

Cristina Herea a divorțat de Mihai Benga, după 3 ani de mariaj

Cristina Herea și Mihai Benga au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de trei ani. În luna iulie 2020, Cristina Herea și Mihai Benga și-au unit destinele, la scurt timp după ce s-au cunoscut în cadrul unui eveniment la Palatul Parlamentului. Prezentatoarea a confirmat că cei doi nu mai formează un cuplu și că au semnat actele de divorț, încă din luna februarie a acestui an. Cristina Herea și Mihai Benga au împreună o fiică, iar vedeta a menționat că vor rămâne în relații bune, de dragul fetiței.

Cuplul a divorțat în mare secret în luna februarie, fapt confirmat abia recent, de prezentatoarea TV.

Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite. Nu a fost nimic senzațional. Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important’, a declarat Cristina, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton