Cristina Ich, adevărul despre relația actuală cu Alexandru Pițurcă, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: "Suntem ca două personaje dintr-un film de..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au anunțat în octombrie 2022 că s-au despărțit, însă în primăvara acestui an s-a zvonit că s-au împăcat, după ce au fost surprinși sărutându-se într-un club. Acum, influencerul a clarificat informațiile apărute în spațiul public și a vorbit despre relația din prezent cu Alexandru Pițurcă, tatăl copilului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În luna mai a acestui an, Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au apărut împreună într-un club din Capitală, unde au petrecut și s-au sărutat în văzul tuturor. Toată lumea a crezut că s-au împăcat, mai cu seamă că influencerul a lăsat de înțeles la vremea aceea că au reluat relația. Însă, se pare că nu este așa!

787787

Ce spune Cristina Ich despre relația din prezent cu Alexandru Pițurcă

Cristina Ich spune adevărul despre povestea de dragoste cu năbădăi trăită alături de tatăl copilului ei, Noah (4 ani). Deși toată lumea a crezut că s-au împăcat și sunt din nou un cuplu, realitatea este, însă, alta.

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau retete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic', ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni'. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah' a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro.

Citește și:Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni’. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Citește și:Dana Budeanu, reacție furibundă la adresa celor care fură mireasa la nunți: „Ce e cu tâmpenia asta? Ce căutați la Arcul de Triumf?'

Citește și:Cătălin Cazacu, adevărul despre momentul în care a sărutat-o pe Natalia Mateuț: ‘Toată lumea e fiartă pe viața mea amoroasă. Sunt liniștit, ea este…’

Cristina recunoaște că se bazează pe colaborarea cu Alexandru Pițurcă pentru a-l crește pe fiul lor, Noah.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el.

Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat', a mai spus Cristina Ich.

De ce s-au despărțit Cristina Ich și Alexandru Pițurcă

În octombrie 2022, Cristina Ich a anunțat despărțirea de Alex Pițurcă, tatăl copilului ei, după aproape 3 ani de relație.

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, „calvar”.

Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră', a scris Cristina Ich pe rețelele sociale.

Cristina Ich mărturisea că ea și Alex Pițurcă sunt împreună implicați în creșterea băiețelului lor. „Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta.

Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect', a completat vedeta pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton