Cristina Ich, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa: "Am fost aproape de a-mi pierde părinții într-un accident rutier"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. În vârstă de 36 de ani, Cristina Ich a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din viața sa. Vedeta a povestit că părinții săi au suferit în anul 2009 un accident rutier grav.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Ich a devenit cunoscută după ce a colaborat cu BRomania la câteva filmulețe amuzante pentru rețelele de socializare. Vedeta a avut calități de actriță și a fost îndrăgită de public. Ulterior, a devenit influencer și are mare succes.

CRISTINA ICHCRISTINA ICH

Anii au trecut, iar Cristina Ich a devenit mama unui băiețel minunat, pe nume Noah. Vedeta formează un cuplu cu Alex Pițurcă și sunt foarte discreti cu viața lor personală. Recent, Cristina ICH a dezvăluit că cel mai dificil moment din viața ei a fost când părinți ei au suferit un accident rutier grav.

Citește și: Cristina Ich s-a afișat goală, în jacuzzi. Reacția vedetei, după ce fanii au întrebat-o cine a filmat-o în aceste ipostaze: „Un bărbat bogat și…'

Citește și:Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni'. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Citește și:Dana Budeanu, reacție furibundă la adresa celor care fură mireasa la nunți: „Ce e cu tâmpenia asta? Ce căutați la Arcul de Triumf?”

Citește și:Cătălin Cazacu, adevărul despre momentul în care a sărutat-o pe Natalia Mateuț: 'Toată lumea e fiartă pe viața mea amoroasă. Sunt liniștit, ea este…'

Părinții Cristinei Ich au suferit un accident rutier în urmă cu 14 ani

Cristina Ich se numără printre cele mai apreciate influencerite din mediul online, iar de ani zile are o relație cu Alex Pițurcă. Cei doi au împreună un băiețel, Noah. Recent, Cristina Ich și-a deschis sufletul și a vorbit într-un interviu despre cel mai greu moment din viața sa. Deși este îndrăgită de multi internauți, în mediul online, Cristina Ich a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. Vedeta a dezvăluit că a suferit cel mai mult în momentul în care părinții săi au suferit un accident rutier. Din fericire, mama și tatăl Cristinei Ich se simt bine în prezent, dar vedeta recunoaște că acel incident neplăcut a afectat-o enorm.

Unul dintre cele mai dificile momente din viața mea a fost în 2009, când am fost aproape de a-mi pierde părinții într-un accident rutier. Tata a suferit o hemoragie internă gravă, iar mama și-a pierdut memoria în urma impactului. A fost copleșitor să trăiesc acele clipe în care mama nu își mai amintea de mine sau de tata. A fost cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare și tulburătoare momente pe care le-am trăit. În fața unei astfel de situații, a trebuit să găsesc puterea să merg mai departe.Am căutat sprijin în familie și prieteni, am căutat îngrijire medicală pentru părinții mei și am învățat să trăiesc cu incertitudinea și provocările pe care le aducea fiecare zi. Cu timpul, și-au recăpătat sănătatea, dar impactul emoțional a rămas. În acel moment, am învățat cât de prețioasă este viața și cât de puternică poate fi determinarea noastră de a depăși obstacolele.„, a declarat Cristina Ich, potrivit Unica.

Ce relație are Cristina Ich cu mama sa

Cristina Ich are o legătură specială cu părinții săi și susține că atunci când are nevoie de sfaturi, apelează la mama sa. Influencerița se întelege foarte bine cu cea care i-a dat viață și are încredere deplină în ea. Mai mult, Cristina Ich o consideră pe mama sa un adevărat exemplu.

Când aveam nevoie de sfaturi, mama era cu siguranță prima persoană căreia îi ceream părerea. Încă din copilărie, am avut încredere deplină în ea și știam că sfaturile ei sunt neprețuite. E minunat să împart cu ea diverse dileme și să știu că pot conta pe înțelepciunea ei sinceră și directă. Când vine vorba de decizii practice sau chiar de alegeri mai profunde, mama a fost ghidul meu. Avea un mod unic de a mă îndruma și de a-mi oferi sfaturi clare și ponderate. Aș putea spune că datorită ei am învățat să privesc situațiile din mai multe unghiuri și să iau decizii mai informate”, a mai spus vedeta.

Viața Cristinei Ich s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Vedeta a născut pe 25 octombrie 2019 un băiețel perfect sănătos, rodul iubirii dintre ea și Alex Pițurcă. Cristina Ich a dezvăluit că viața de mamă este frumoasă și învață multe lucruri de la micuțul Noah.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton