Regizorul Cristina Jacob a lansat filmul "The Perfect Escape", o comedie care oferă soluții celor care au probleme în cuplu: " M-am inspirat din viața mea și a prietenilor"

 Dumitrache Laura
.

Regizorul Cristina Jacob a lansat filmul „The Perfect Escape”, o comedie care oferă soluții celor care au probleme în cuplu. Regizorul Cristina Jacob a lansat filmul de comedie „The Perfect Escape” pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Pelicula poate fi considerată un fel de terapie pentru cuplurile care se confruntă cu probleme în dragoste. Filmul aduce în prim plan patru perechi de vârste și genuri diferite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Regizorul Cristina Jacob a lansat filmul „The Perfect Escape”, o comedie care oferă soluții celor care au probleme în cuplu. Cristina Jacob este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din România. Aceasta a lansat chiar de Ziua Îndrăgostiților, filmul „The Perfect Escape”, o comedie romantică care oferă soluții celor care au probleme în cuplu. Cristina a vorbit despre ideea scenariului, dar și cum a reușit să găsescă o soluție salvatoare pentru proiectul ei.

comedie the perfect escapecomedie the perfect escape

Cristina Jacob a mărturisit că ideea filmului ei a fost inițial a lui Dan Chișu, celebrul regizor care locuiește în prezent în România. Cristina Jacob a regizat și filmele „Oh, Ramona', „Selfie 69' sau „Poveste de dragoste', iar acum a revenit cu o comedie senzațională.

Citește și: Alexandru Pițurcă a scăpat de controlul judiciar. Fiul lui Victor Pițurcă este acuzat de cumpărare de influență în dosarul achiziționării de măști neconforme

Citește și:Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Cum au fost descoperiți cei doi

Citește și:Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…”

Citește și:George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. Actorul din serialul Clanul dezvăluie detalii din noul sezon: „Pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este…' / EXCLUSIV

Regizorul Cristina Jacob a lansat filmul „The Perfect Escape”, o comedie care oferă soluții celor care au probleme în cuplu

Cristina Jacob, regizorul care a produs filmele „Oh, Ramona', „Selfie 69' sau „Poveste de dragoste', a revenit acum cu pelicula „The Perfect Escape'. Filmul este o comedie romantică, cu patru cupluri izolate în vârf de munte. Proiectul a fost lansat pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților și reprezintă o terapie pentru cupluri care au probleme în relație.

Cristina Jacob a vorbit despre noul ei proiect, mărturisind cum i-a venit această idee, dar și cum a reușit să facă față problemelor cu care s-a confruntat. „The Perfect Escape' s-a filmat în România, dar în condiții dificile din cauza pandemiei de coronavirus. Bugetul proiectului a crescut cu 500.000 de euro, iar instituția care a trebuia să acorde un credit s-a retras. Chiar și așa, Cristina Jacob a reușit să vină cu o soluție salvatoare.

Cristina Jacob: „Dan Chișu a avut ideea inițială a acestui film și prima versiune de scenariu”

Cristina Jacob a mărturisit cine a venit cu ideea creării acestui film. Din distribuția filmului „The Perfect Escape' fac parte actori din Italia, Anglia, Franșa, Canada, SUA și România. Bogdan Iancu și Aggy K. Addams, protagoniștii din „Oh, Ramona', fac și ei parte din distribuție.

„Prietenul meu drag, regizorul Dan Chișu, a avut ideea inițială a acestui film și prima versiune de scenariu. Mi-a zis „îți dau un script și faci ce vrei cu el', știind bine că urma să sufere multe transformări, ceea ce s-a și întâmplat.La majoritatea regizorilor, scrierea scenariului se termină abia la montaj. Dan este un povestitor și scenarist foarte bun și mă bucur să împărțim astăzi acest puzzle numit film.”, a declarat Cristina Jacob pentru libertatea.ro.

Cristina Jacob a declarat că s-a inspirat din trăirile sale proprii în producerea filmului „The Perfect Escape'.” În „The Perfect Escape' avem un film despre relațiile de cuplu contemporane și la toate vârstele. O să ne regăsim cu toții. M-am inspirat din viața mea și mult din cea a prietenilor și a vecinilor… de aici și ideea afișului cu gaura cheii… E starea voyeuristică prin care trece orice artist și nu numai.Ca să spui poveștile altora, trebuie să-i cunoști în intimitatea lor. Te furișezi cum poți: pe fereastra blocului, prin ecranul telefonului sau prin gaura cheii. Ești un hoț de adevăruri ascunse și un hacker de sentimente, însă unul cu inimă.”, a mai spus Cristina Jacob pentru sursa citată.

„The Perfect Escape' este realizat în limba engleză

Cristina Jacob a avut mare succes cu filmul „Oh, Ramona', iar acum a realizat „The Perfect Escape' în limba engleză. Regizorul își dorește ca pelicula să treacă granițele țării și să aibă succes în străinătate.

Singura soluție a fost să facem filmul într-o limbă care îi permite să treacă și dincolo de graniță. Suntem încă, din păcate, departe de exemplul polonezilor, unde publicul merge în principal la cinema la producțiile locale, încurajând astfel producția de film și artiștii din țara lor.E un prim pas din drumul spre producții tot mai bune. Sper astfel să prindă curaj să investească în filme românești și investitorii, nu doar spectatorii.”, a mai spus regizorul.

De asemenea, Cristina Jacob s-a confruntat cu o problemă financiară, după ce banca nu i-a mai acordat creditul. După ce le-a explicat actorilor problema cu care se confruntă, aceștia au decis să rămână în proiect. „Știam că fiecare depindea de acei bani primiți săptămânal. Toți aveam chirii de plătit etc. Marea surpriză a fost când niciunul dintre cei 140 nu a zis „n-am ce face, am copii de hrănit acasă', ci un nesperat „mergem înainte, terminăm filmul și ne dați banii când finanțați'. Am primit cea mai frumoasă lecție de umanitate din viața mea până astăzi! Acest film e gata și poate fi văzut datorită acestor oameni care, dincolo de faptul că și-au făcut treaba impecabil, s-au dovedit o adevărată familie”, a mai adaugat Cristina Jacob.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton