Cristina Joia de la Visuri la Cheie a trecut prin clipe grele: „Am trei operații pe plămân. Am venit la filmare, la 3 săptămâni după externare, cu nasul bandajat”

 Tudorache Simona
.

Cristina Joia crede cu tăiere în proiectul Visuri la cheie, de aceea a reușit să se obișnuiască și cu filmările în vânt sau în arșiță. Arhitecta are trei operații la plămâni și recunoaște că uneori a ajuns pe platoul de filmare imediat după o intervenție. Nu s-a speriat și nu a capitulat. Cazurile pentru care luptă i-au dat putere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cristina Joia s-a despărțit în urmă cu trei ani și jumătate de soțul ei, Bogdan. Vedeta mărturisea atunci că decizia separării i-a aparținut fostului ei partener și că i-a adus multă durere, mai ales că adoptaseră împreună și un copil. Acum are o nouă relație și a lăsat în urmă trecutul. Cristina suferă de endometrioză toracică și a trecut prin mai multe intervenții la plămâni, dar nu și-a pierdut niciodată pofta de viață.

cristina joia 9cristina joia 9

Cristina Joia a trecut prin trei operații la plămâni

Cristina Joia a depășit multe momente grele, dar nu a renunțat niciodată la proiectul Visuri la cheie de la PRO TV. A ajuns la filmări chiar și după intervențiile chirurgicale suferite la plămâni.

Da, uneori avem filmări dificile. Uneori stăm în 40 de grade ore în șir în șantier, sau minus grade, în vânt, burniță, ploaie. Sunt locuri unde nu ai semnal sau materialele de construcție ajung greu. Dar eu niciodată nu m-am plâns de lucrurile astea. Am trei operații pe plămân care, credeți-mă, au durut mai mult decât arșița sau vântul. Eu am venit la filmare, la 3 săptămâni după externare, cu nasul bandajat.
Poate sunt mai rezistentă, poate faptul că am stat la internat de la 14 ani singură, în alt oraș decât cel în care m-am născut… Eu nu percep lucrurile astea ca fiind grele, de nesuportat. Pe mine, emoționalul mă dărâmă uneori. Dar tot asta mă motivează. Pentru că eu chiar cred că o viață trăită doar pentru tine, oricât de frumoasă ar fi, nu are sens, nu lași nimic în urmă. Proiectul acesta e frumos, unic. Sunt extrem de recunoscătoare că fac parte din el'
, a declarat Cristina Joia, pentru Fanatik.

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Citește și: Matteo a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Neagu: „A zis da, doar că n-a înțeles…'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă”. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Cristina Joia are o nouă relație

Cristina Joia a trecut printr-o despărțire în urmă cu ceva timp. Acum, după ce a făcut terapie și a citit mai multe cărți, arhitecta afirmă cu tărie că a reușit să treacă peste dezamăgirile trăite și continuă să creadă în iubire.

„Dragostea e ceva ce e în interiorul fiecăruia dintre noi. Aș nega divinul din mine și oameni dacă aș spune că nu mai cred. Da, simt că pot să mai iubesc, nu la fel și ăsta e un lucru bun (râde), că doar nu am făcut terapie și am citit atâtea cărți ca să repet aceleași mecanisme în relație.
Glumesc, nu o să încetez niciodată să cred în iubire și la 99, dacă o să vreți să îmi mai luați interviu, eu o să spun la fel. Oricâte dezamăgiri sau suferințe aș trăi, pentru că nimeni nu ne poate răni, fără acordul nostru… În plus, sper eu că am învățat să iubesc mai conștient, mai asumat și mai liber'
, a mai spus ea.

Cristina Joia, vacanță în Germania și Grecia

Vedeta a avut parte și de o vacanță în această vară, în pauzele dintre filmări. Ea a ajuns în Germania și în Grecia.

„Am filmat la Visuri majoritatea timpului, suntem deja la cea de-a șaptea poveste a sezonului. Dar am reușit să fug 5 zile până la Berlin pentru concertul celor de Greta van Fleet. Și pentru galeriile și muzeele de artă contemporană de acolo. Și 5 zile în Grecia, unde am bifat și concertul Maneskin. În rest, m-am bucurat de viața culturală din București, festivaluri, teatru, sala de sport și șantiere private. Nici nu știu când a trecut', a mai spus Cristina Joia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton