Cristina Mihaela Dorobanțu s-a împăcat cu fostul logodnic, după ce și-au spus adio cu puțin timp înainte de nuntă

 Cica Cristina
.

După ce a fost implicată într-o relație de scurtă durată care a eșuat rapid, în mai puțin de o lună, se pare că prezentatoarea de la Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu s-a întors în brațele fostului logodnic!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De când s-a despărțit de fostul logodnic, Cristina Mihaela Dorobanțu și-a găsit, pentru scurt timp, fericirea în brațele lui Paul George Lung, un milionar din Cluj, care deține o firmă de închirieri de mașini de lux, dar și o firmă care produce energie electrică.

Povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. La scurt timp după ce s-au afișat împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Nu s-au aflat motivele despărțirii, însă bărbatul pare să fi trecut fără probleme peste separarea de frumoasa prezentatoare, căci ar fi fost surprins în compania altei femei.

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 40 de ani.Ce surpriză i-a făcut Lidia Buble de ziua lui

După povestea eșuată, Cristina Mihaela ar mai fi dat o șansă relației cu Mihai, bărbatul alături de care a petrecut 6 ani și care a cerut-o și în căsătorie, notează cancan.ro.

Cristina și Mihai au trăit 6 ani o frumoasă poveste de dragoste

Cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, iar din motive, încă neștiute, și-au spus adio când toată lumea aștepta nunta. Lucrurile s-au schimbat, ei s-au împăcat, fără să se știe momentan dacă vor continua sau nu cu planurile de nuntă!

Citește și: Adevărul din spatele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea, după 22 de ani de căsnicie:„El are o altă parteneră. Distanța nu e bună'

„Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă!

Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)

Eu am spus toată viaţa că o sirenă, aşa în pantaloni. Cu siguranţă, va fi simplă, nu o să vă şochez. Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.’, spunea Cristina Mihaela în urmă cu ceva timp.

Citește și: Raluca Zenga, primele declarații despre divorțul de Walter:'M-am gândit să liniștesc apele'

Cristina Mihaela a devenit cunoscută după participarea la Bravo, ai stil!, iar acum este noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, în locul Andreei Mantea.

Cristina-Mihaela-Dorobantu-1Cristina-Mihaela-Dorobantu-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton