Cristina Pană, în război total cu tatăl copilului său: "Domnule avocat, de ce nu plătești pensia alimentară?"

 Lupescu Anca
.

Cristina Pană era, acum câțiva ani, una dintre cele mai dorite femei din România. Apărea pe podiumurile de modă și stârnea dorința tuturor bărbaților din țară și nu numai. Ea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, atunci când a început o relație cu cel care avea să devină tatăl copilului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum mai bine de trei ani, în mare secret, Cristina Pană s-a căsătorit cu Ionuț, bărbatul căruia i-a druit și un copil.

cristina-pana-2cristina-pana-2

Doar că, din păcate, relația lor nu a mers așa cum și-ar fi dorit ea sau așa cum visează orice femeie. De ceva timp, căsnicia ei nu a mai funcționat. Iar zilele trecute, Cristina Pană a răbufnit, declarațiile făcute aruncând în aer mariajul, dezvăluirile sale fiind cutremurătoare.

Dramele neștiute ale Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a fost la un pas de moarte de mai multe ori: „Am avut o boală rară!’

Acuzații grave la adresa soțului ei

'Da, ea e o minune (se referă la fetița pe care o are alături de soțul ei, n. red.)… și merită tot ce e mai bun și mai frumos pe lumea asta. Dar tu, domnule avocat Ionuț (nu îi vom preciza tot numele din motive obiective, n. red.) cu poți să dormi noaptea? Liniștit? De ce nu plătești pensia alimentară pentru copilul tău? Nu ai bani? Dar să plătești ratele la Porsche ai bani? Să pleci în vacanțe la Miami, Mykonos, Ibiza și multe altele ai bani, domnule avocat?

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață:’Faceți ceva să mă scoată de aici’

Pretinzi că îți iubești copilul, dar aștepți să fiu eu și mamă și tată? Până când? Până acum am făcut-o, dar de ce să mai tac și să ascund faptul că ești un ignorant iresponsabil și agresiv pe deasupra? Da, el e un om pentru care aș fi băgat mâna în foc că nu va fi așa cum se arată să fie acum… Nu-ți mai bate joc de copilul tău, că tu m-ai rugat să ți-l fac și nu merită ea să îți bați joc de copilăria ei. Eu mă descurc cu ea și oricând o să fie bine cu mine pentru că eu am pus 150% din mine, dar tu?', sunt declarațiile Cristinei Pană.

'Ne-ai lăsat în stradă, de Crăciun, fără un acoperiș deasupra capului când Ingrid avea doar un an', a mai spus Cristina Pană, dezvăluind totodată că l-a împrumutat pe soțul ei cu sume uriașe de bani pe care, și acum, le așteaptă înapoi.

A făcut nunta în secret

Cristina Pană s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Ionuț. Nunta se dorea a fi secretă, însă Adriana Bahmuțeanu i-a dat de gol pe cei doi, postând fotografii de la eveniment.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fetița alături de Alex Bodi și Victor Slav!Sofia a împlinit 4 ani

Din păcate, relația lor nu a ținut prea mult, iar divorțul, unul dificil din spusele fostului fotomodel Cristina Pană a fost mai greu decât și-ar putea închipui cineva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton