Cristina Pucean s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești. Cum a făcut dansatoarea anunțul: "Relația mea..."

 Tudorache Simona
.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit. Dansatoarea a ținut să împrăștie chiar ea vestea că nu mai formează un cuplu cu cunoscutul artist. Cei doi nu sunt la primul episod de acest fel în relația lor. Cristina Pucean și-a acuzat și în trecut iubitul de infidelitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când cei care le urmăresc activitatea și se bucură pentru dragostea ce și-o poartă sperau că lucrurile arată altfel acum între Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești și cei doi ar putea trece la pasul următor, dansatoarea a uimit cu vestea dată. Cristina Pucean a făcut anunțul despărțirii pe o rețea de socializare. „Relația mea cu BDLP s-a încheiat„, a scris Cristina Pucean.

cristina-pucean-77cristina-pucean-77

Cristina Pucean s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

În urmă cu câțiva ani, tânăra dansatoare și-a făcut apariția la Românii au Talent, acolo unde i-a impresionat pe jurați cu un dans din buric. Și-a transformat pasiunea în meserie și se spune despre ea că este cea mai bogată dansatoare din lumea manelelor. Din păcate pentru ea, deși este frumoasă, are bani și este talentată, pe plan personal nu s-a bucurat de același noroc ca în meserie. Cristina Pucean are de câțiva ani o relație cu suișuri și coborâșuri cu Bogdan de la Ploiești.

Cristina Pucean și-a acuzat iubitul și de infidelitate

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au mai despărțit și în trecut, apoi au revenit rapid unul în brațele celuilalt, lucru care s-ar putea întâmpla și acum. În 2022, dansatoarea a susținut că Bogdan a înșelat-o.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Șișcanu, taxată de fani că postează momente fericite din familie la scurt timp de la moartea tatălui său: „Mă ceartă pe mine. Tot dau din gură. Este inadmisibil…'

Citește și: Alice Peneacă și Dragoș Caliminte și-au botezat fetița în secret. Ce spune vedeta despre depresia postanatală: „Sunt niște schimbări foarte mari”

Citește și: De ce și-a scos Adelina Pestrițu implanturile mamare: „Au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam. M-am pregătit un an de zile'

Citește și: Oana Roman a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu mama ei, Mioara Roman, înainte să moară: „A definit, practic, întreaga ei existență. Am simțit în acea zi…'

Tragedia care a lovit familia Cristinei Pucean

 În septembrie 2019, o tragedie cumplită l-a ucis pe nepotul dansatoarei. Raym avea doar 3 anișori și a murit intoxicat cu fum, după ce casa Cristinei Pucean a luat foc.

„Nepoțelul meu m-a ajutat la bagaj, mi-a spus pa, a zâmbit că și cum ar face-o pentru ultima oară, iar apoi s-a întâmplat tragedia. Primul apel primit a fost de la cumnata mea. Îmi pare rău că am luat-o pe mama cu mine și că am plecat. Tot nu cred că a murit, cred că e aici. Până am să ajung acasă am știut că e bine, când am ajuns am făcut un șoc. A fost un chin drumul, nu mai aveam pe cine să sun. Toată lumea m-a mințit că trăiește, ca să nu pățim noi ceva pe drum„, povestea Cristina Pucean la acea vreme.

Foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton