Cristina Rotaru a dezvăluit secrete din producția emisiunii Insula Iubirii: „Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final”

 Matei Bianca
.

Cristina Rotaru nu s-a mai putut abține și a dezvăluit secrete din producția emisiunii Insula Iubirii. Concurenta susține că montajele pe care telespectatorii le văd la televizor nu sunt la fel cu realitatea, motiv pentru care durează patru luni până când emisiunea apare la Antena 1. Ea a făcut dezvăluiri prin intermediul rețelelor de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prin intermediul rețelelor de socializare, Cristina Rotaru a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre culisele emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. Ea a oferit publicului o perspectivă inedită asupra modului în care sunt realizate episoadele show-ului.

cristina1-2cristina1-2

Citește și: Mama Cristinei Rotaru de la Insula Iubirii, atac împotriva ginerelui ei, Andrei Rotaru, după ce a ajuns în pat cu ispita Diandra: „Nu cumva ești expirat? Ea, soția ta, îți dă valoarea, fără ea ești nul'

Citește și: Cum se comporta Andrei Rotaru de la Insula Iubirii cu Cristina la începutul relației, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu: 'Caută motiv din orice să se certe cu mine. Este agresiv verbal. Nu se merită…'. Concurenta nu avea cuvinte de laudă la adresa lui

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii au divorțat: 'Ne-am despărțit. Am plecat…'. Cei doi încă locuiesc împreună

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale: „Mama, când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Mă doare când copilul meu îmi spune…'

Cristina Rotaru a dezvăluit secrete din producția emisiunii Insula Iubirii

Cristina Rotaru a dezvăluit că producția trage numeroase cadre înainte de a ajunge la un rezultat final, iar emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1 a durat patru luni de la filmare până la difuzare.

Concurenta a mai menționat faptul că, în timpul difuzării, asistă și ea la evenimente ca un simplu telespectator. Ea a rugat publicul să analizeze cu atenție imaginile prezentate la televizor.

„Eu i-am trimis inimioară lui Andrei (n.r. – soțul ei) după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final, iar emisiunea a durat patru luni de la filmare până să ajungă pe post. Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează.

Dacă veți fi atenți veți vedea câte imagini și ce secvențe mi s-au prezentat mie, personal (pe tabletă doar bonfierele și odată la petrecerea full moon party). Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional', a scris ea pe Instagram.

Andrei Rotaru s-a îndrăgostit de ispita Diandra

Andrei Rotaru s-a îndrăgostit de ispita Diandra la emisiunea Insula Iubirii. Concurentul show-ului a recunoscut chiar în emisiunea de la Antena 1 că o place pe ispită și a creat o conexiune specială cu ea, astfel că își dorește mai multe momente frumoase alături de ea.

De când concurentul s-a atașat de Diandra și Cristina Rotaru a văzut imaginile, între cei doi s-a creat imediat o tensiune. Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla între cei doi parteneri de viață.

Andrei și Cristina Rotaru sunt căsătoriți de 9 ani

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii s-au cunoscut în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu' și s-au căsătorit tot în cadrul show-ului. Cei doi sunt împreună de 10 ani și căsătoriți de 9 ani. Ei nu au copii împreună.

Sursa foto: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton