Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: "El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru"

 Oana Pantazi
.

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei, soțul ei, după ce el a înșelat-o cu Diandra, la Insula Iubirii. Cei doi erau căsătoriți de 10 ani și veniseră la show pentru a-și repara relația. Din nefericire, deznodământul a fost altul, iar Cristina a decis să pună punct căsniciei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula Iubirii deciși să reaprindă flacăra dintre ei, mărturisind amândoi că lucrurile trenau în relația lor. Spre uimirea tuturor, bărbatul a fost primul care a căzut în ispită, imaginile cu el și Diandra fiind greu de urmărit. Drept urmare, Cristina a luat una dintre cel emai dureroase decizii din viața ei.

cristina1-1cristina1-1

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei, soțul ei, după ce el a înșelat-o cu Diandra, la Insula Iubirii

Când au sosit pe Insula Iubirii păreau un cuplu extrem de sudat, iar sentimentele dintre ei nu se disipaseră, în pofida celor 10 ani de căsnicie. El însă părea nemulțumit de relația dintre ei, acuzându-și soția că este cam rece cu el… A fost de ajuns să fie despărțiți și în cadru să apară focoasa Diandra pentru ca Andrei să uite într-o clipită de ce a venit, de fapt, pe insulă…

Citește și: Mama Cristinei Rotaru de la Insula Iubirii, atac împotriva ginerelui ei, Andrei Rotaru, după ce a ajuns în pat cu ispita Diandra: „Nu cumva ești expirat? Ea, soția ta, îți dă valoarea, fără ea ești nul’

Citește și: Cristina Rotaru se apără, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei. De ce îi „trimitea’ inimi pe insulă, când Andrei Rotaru se săruta cu ispita Diandra: „Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji…’

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale: „Mama, când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Mă doare când copilul meu îmi spune…’

Au urmat momente greu de privit pentru Cristina, care și-a văzut soțul sărutându-se cu Diandra, alături de care, în cele din urmă, a ajuns să și doarmă, și făcându-i declarații care au îndurerat-o pe soția lui. Chiar dacă relația lor scârțâia în ultimul timp, Cristina a mărturisit că nu se aștepta să vadă acele imagini.

„Un om care și-a dat șansă să se reîndrăgostească. Problema cea mai mare este că noi formăm un cuplu, suntem o relație, o căsnicie. Nu știu cum a putut să decadă. Acasă va fi dureros, dar sunt pregătită să văd imagini', i-a spus Cristina lui Radu Vâlcan.

Cristina Rotaru: „Nu mai este soțul meu”

Pentru Cristina au urmat apoi imagini greu de privit… Andrei și ispita Diandra au devenit în scurt timp de nedespărțit, iar declarațiile înflăcărate și complimentele pe care el i le făcea erau la fel de greu de privit și de auzit ca imaginile în care cei doi se sărutau pasional.

Îndurerată, Cristina a luat decizia de a pune capăt căsniciei de 10 ani cu Andrei, mai ales că nu s-a gândit nicio clipă că va avea o astfel de experiență la Insula Iubirii. Pe de altă parte, Cristina a recunoscut că vina îi aparține și ei, pentru că nu a fost soția afectuoasă pe care Andrei și-ar fi dorit-o.

„Eu nu sunt o fire care să-și arate sentimentele. El are nevoie de afecțiune, de emoții, de dulceață din partea mea că asta îmi spunea de fiecare dată. Sunt atât de dezamăgită de el și de supărată că s-a detașat total de mine, încât nu știu dacă se merită să mă mai torturez singură gândindu-mă la asta, la faptul că ar trebui să-mi reproșez ceva. El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea.

Nu are bunul-simț măcar să aștepte să ne despărțim oficial, înainte să-și înceapă povestea vieții lui. Chestia asta mă dezgustă și mă doare, cred că de asta nici nu mai am lacrimi să plâng. El încerca să tragă de mine ca să fiu cum voia el. M-a omorât pe dinăuntru. O să-mi găsesc puterea în Dumnezeu și în familie. Nu mai este soțul meu. Nu va mai fi soțul meu', a conchis Cristina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton