Cristina Săvulescu a îmbrăcat multe vedete, printre care Lady Gaga, Chiara Ferragni, Megan Fox. Acum, creează și genți, și pantofi

 Oana Pantazi
.

Designerul Cristina Săvulescu lansează cea de a zecea sa colecție și se poate mândri cu o clientelă demnă de orice brand fashion important. Iar asta pentru că tânăra creatoare de modă a îmbrăcat nume mari din showbizul internațional. Lady Gaga, Chiara Ferragni, Megan Fox, Mădălina Ghenea, Zendaya, Sabrina Carpenter și nu numai au fost fascinate de creațiile Cristinei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Săvulescu se numără printre designerii români care au un succes fabulos, inclusiv pe plan internațional, fapt dovedit de numărul mare de vedete care-i poartă creațiile. Creatoarea de modă lansează acum cea de a zecea sa colecție, iar noutatea este că brandul Seen Users introduce acum și primul model de pantofi, dar și prima geantă, cu un model inovator.

24-de-intrebari-cu-cristina-savulescu24-de-intrebari-cu-cristina-savulescu

Cristina Săvulescu a îmbrăcat multe vedete, printre care Lady Gaga, Chiara Ferragni, Megan Fox și Mădălina Ghenea

Designer de succes, Cristina Săvulescu a intrat în atenția iubitorilor de fashion încă din 2017. Atunci, Lady Gaga a ales să poarte Salopeta urban chic din colecția Seen by Cristina Săvulescu. Ulterior, același articol l-a mai purtat și Antonia, dar și Inna. În același an, tot Cristina a creat și outfitul afișat de Solange Knowles, sora cântăreței Beyoncé, în cadrul Galei The Webby Awards. Iar acesta avea să fie doar începutul.

„Sunt foarte mândră. Lady Gaga poartă Seen Users. Fabricat în România’, a scris Cristina pe pagina sa de Instagram la acel moment, iar toată lumea a felicitat-o pentru reușită.

În urma colaborării, Lady Gaga anunța că va purta șase piese vestimentare 100% românești în cadrul turului de promovare al filmului în care tocmai urma să apară.

De asemenea, Megan Fox, celebra actriță americană, a fost văzută în Londra purtând una dintre creațiile SEEN USERS, brand al cărui Creative Director este designerul Cristina Săvulescu – este vorba despre celebrii blugi Mata Hari negri. Jeanșii au făcut furori, fiind purtați de multe vedete, printre care influencerul italian Chiara Ferragni, cântărețele Antonia, Alina Eremia și Theo Rose.

Cristina Săvulescu a îmbrăcat-o și pe Mădălina Ghenea la Festivalul de la Cannes din 2015. Atunci, actriţa a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie foarte transparentă și a furat toate privirile.

Cristina Săvulescu este, de altfel, și designerul preferat al Andreei Marin. Fosta jurată „Uite cine dansează’ a purtat în toate edițiile ținute create de Cristina și a fost foarte apreciată.

Cristina Săvulescu lansează a zecea colecție din carieră

Recent, SEEN USERS a anunțat lansarea colecției Primăvară-Vară 2024, a zecea semnată de designerul român Cristina Săvulescu. Lookbook-ul colecției a fost realizat în Paris alături de o echipă internațională, cu participarea Ursinei Gysi, una dintre stilistele preferate ale designerului, cunoscută pentru colaborările cu Y-Project, Diesel, Acne Studios și Jacquemus. Acest sezon vine și cu o noutate, și anume lansarea lansarea primei genți și a primului model inovator de pantofi. 

A zecea colecție semnată de Cristina Săvulescu a fost distinsă cu multiple nominalizări și premii, printre care Best Young Designer și Best Designer la Elle Style Awards și apreciată și la Romanian Design Week.

În final, nu putem să nu menționăm și succesul pe care o altă creație a Cristinei Săvlulescu l-a avut în această vară, la Festivalul de la Cannes. Giselle, membră a girl band-ului Aespa, a purtat rochia Venus din colecția primăvară-vară semnată de cunoscutul designer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton