Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit definitiv acum, după ce au divorțat și s-au împăcat: ”Încă îl iubesc, e omul care m-a făcut fericită 10 ani. Dar nu pot să fiu persoana pe care el și-o dorește” / Ea merge la terapie

.

Încurcate mai sunt căile iubirii! Toată lumea știe faptul că în cadrul emisiunii Insula Iubirii, Andrei s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar după ce a fost trădată, soția lui și-a găsit liniștea și fericirea în brațele ispitei Eric. Au picat amândoi testul, au plecat despărțiți din Thailanda, ba chiar au divorțat în aprilie, însă apoi și-au mai dat o șană. Acum însă, și-au spus 'adio' din nou, dar de data aceasta Cristina Rotaru susține că este definitiv! Iată cele mai noi declarații ale concurentei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În cadrul ultimei ediții de la Insula Iubirii, Andrei și Cristina Rotaru dezvăluiau că după divorț s-au împăcat și s-au mutat împreună într-o chirie, dar asta nu este tot. Amândoi susțineau că au realizat cu ce au greșit și vor să repare totul, însă se pare că lucrurile nu au fost roz prea mult timp, astfel că ea a decis să pună punct definitiv.

Andrei-Rotaru-si-CristinaAndrei-Rotaru-si-Cristina

Citește și: Mirela Vaida, despre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: „M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita!'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Andrei și Cristina Rotaru după ce au plecat despărțiți de pe Insula Iubirii. Au divorțat, s-au împăcat, iar acum locuiesc cu chirie: 'Nu știu ce va urma, dar știu că ne-am trezit…'

Citește și: Cum arată acum Iustina de la Insula iubirii, în ultimele luni de sarcină. Ce a spus soțul ei, Cornel, despre ispita Loredana, după ultima lor întâlnire din emisiune: „Simt că mi-am făcut testul bine de tot și…'

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Răzvan Simion soției lui, Daliana, cu ocazia zilei de naștere: „Îți mulțumesc pentru această viață și toate viețile care vor urma!”

Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit definitiv acum, după ce au divorțat și s-au împăcat

Nimeni nu se aștepta ca Andrei și Cristina Rotaru să se împace după divorț și după tot ceea ce s-a întâmplat între ei. Totuși, și-au mai dat o șansă, care s-a consumat extrem de repede, moment în care ea a decis că nu mai poate continua așa. A iertat din iubire, a trecut cu vederea peste tot ceea ce spuneau cei din jur despre Andrei, ba chiar l-a crezut și a sperat în promisiunile lui, însă într-un final a constatat că totul a fost în zadar.

Eu sunt un om vulnerabil, iubesc. Am cedat în fața jurămintelor, în fața terapiei de cuplu, în fața iubirii, asta în urma unor promisiuni care s-au demontat de-a lungul timpului, în această lună cât v-ați uitat la emisiune. Să știți că și eu am aflat detalii pe care nu le luam la cunoștință, deși atunci am fost fermă. Acum, dezamăgirea este la cote maxime. Astăzi, abia astăzi, la final de ediție am și eu un cuvânt de spus. Eu am văzut acolo fragmentat, ce ați văzut și voi. Cu toate acestea, am avut coloană vertebrală și am putut să mă retrag.', a spus Cristina Rotaru într-un live pe TikTok.

Cristina Rotaru: 'Mi-a promis, mi-a jurat, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus că…'

Cristina Rotaru le-a povestit fanilor și cum au divorțat, dar și cum au ajuns la împăcare și după la despărțirea definitivă. Mai mult, a dezvăluit cât de mult a fost afectată de vorbele celor din jur care o criticau că l-a iertat, dar și ce dezmăgire a simțit atunci când promisiunile lui Andrei nu s-au adeverit, iar emisiunea i-a arătat ce fel de om este, de fapt.

Pe 25 martie am ajuns în România, pe 1 aprilie am depus actele de divorț. Am renunțat la relația mea. Pe 1 aprilie ne-am dus la primărie să divorțăm și ne-au spus că trebuie să treacă 31 de zile lucrătoare pentru a putea finaliza. A fost Paștele și ne-am mai amânat încă 7 zile. Toată lumea spune că sunt o dezamăgire. Da, sunt o dezamăgire. Am dat o șansă pentru că eu cred în a doua șansă, cred în credință, cred în schimbarea oamenilor. Omul ăsta mi-a promis, mi-a jurat, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus că o să văd emisiunea și o să înțeleg mai bine. El spune în continuare că nu s-a dat ceea ce declara despre mine', a mărturisit Cristina, într-un live făcut pe TikTok.

Cristina Rotaru merge la terapie pentru a se vindeca

Cristina Rotaru nu s-a ferit și a declarat inclusiv că după toate această experiență a avut și încă are nevoie de terapie, astfel că a luat imediat măsuri în acest sens pentru a se vindeca și a trăi viața pe care și-o dorește, înconjurată de liniște și fericire.

„Niciodată nu o să mă pot modela după caracterul cuiva. Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al celor doi. Nu voi fi omul care-și dorește Andrei să fiu, doar de dragul de a-l păstra lângă mine. A fost un deceniu de viață și l-a parcurs alături de mine pentru că a vrut, nu a fost silit. Noi nu am trăit pușcărie unul lângă celălalt. Am trăit iubire până în ultima clipă când am intrat pe Insula Iubirii.

Mi-a promis iubire, mi-a declarat jurăminte, după care am știut să mă retrag. Astăzi am înțeles că mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși îi dădusem a doua șansă până să apară emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, îl iubesc și e omul care m-a făcut fericită 10 ani. (…) Vreau doar să fiu bine, caut pacea sufletească, iubesc omul lângă care am trăit, dar nu pot să merg pe îndoieli la nesfârșit. Voi merge la terapie în continuare.', a mai spus Cristina Rotaru.

În ce relații au rămas Andrei și Cristina Rotaru după despărțirea definitivă

Andrei și Cristina Rotaru s-au despărțit definitiv acum, după ce au mai încercat să repare lucrurile pe urma divorțului, însă în continuare au rămas în relații bune. Chiar concurenta a dezvăluit că sunt prieteni, dar și că vrea să-l ajute să se vindece de narcisism. Mai mult, și-a informat fanii că o să mai apară împreună, însă asta nu înseamnă că se vor împăca.

„Voi fi prietena lui. Noi locuim în același oraș. E posibil să ne intersectăm, să ne vedeți în poze împreună, o să-i răspund la telefon, o să vorbesc și o să-i fiu alături. vreau să-l ajut să se vindece. Narcisismul este o boală de care nu putem scăpa niciodată', a mai declarat Cristina.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton