Cristina Șișcanu a explicat de ce evită să vorbească despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: "Din respect pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine..." / EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

Cristina Șișcanu a vorbit recent despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Familiile lor au avut o relație de prietenie atât de strânsă, încât Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu le-au devenit părinți spirituali Gabrielei Cristea și lui Tavi Clonda. Subiectul este și azi unul dureros pentru vedetă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cei patru au avut o prietenie frumoasă și, practic, au devenit și familie, după ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu i-au nășit pe Gabriela Cristea și pe Tavi Clonda. La un moment dat, s-a produs ruptura între ei, o ruptură pe care au sesizat-o chiar și fanii lor, pentru că cei patru nu se mai urmăresc nici măcar pe rețelele de socializare.

652x450_175448-madalin-ionescu-copy-copy-copy-copy652x450_175448-madalin-ionescu-copy-copy-copy-copy

Cristina Șișcanu a explicat de ce evită să vorbească despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Într-un interviu pentru viva.ro, Cristina Șișcanu a vorbit, printre altele, și despre ruptura dintre familia sa și cea a Gabrielei Cristea, o relație care s-a destrămat fără ca vreunul dintre cei implicați să dezvăluie motivul.

Cristina, tu și Mădălin ați reluat legătura cu finii voștri, Gabriela și Tavi Clonda?

Acesta este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine.

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că nu l-a luat în vacanță pe Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Sunteți specialiști în a arunca cu noroi, fără să știți!

Citește și: Ce regulă de bază au Cornelia și Lupu Renic, încă de la începutul căsniciei: „Este cel mai josnic lucru să încerci să jignești. Ne certăm, dar…’. Cum depășesc conflictele după 30 de ani mariaj

Citește și: Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

Există prietenii adevărate în showbiz?

Eu vreau să cred că există… Foarte rar, dar da! Mai văd persoane cunoscute, pe rețelele de socializare, care sunt prietene de mult timp, au făcut și afaceri împreună, deci relațiile durează. Admir lucrul ăsta, e superb! 

În prietenii însă, în momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi, pentru că relația nu duce nicăieri. Trebuie să te înconjori de persoane care se bucură de realizările tale. Eu, de exemplu, sunt competitivă, dar nu invidioasă și aș putea să fiu prietenă cu cineva care-mi este și competiție, pentru că sunt corectă și delimitez foarte bine lucrurile.

Cristina Șișcanu: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației'

Relația dintre nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-a destrămat demult, însă nimeni nu știe de la ce a pornit, de fapt, totul. Au tot existat întrebări pe marginea acestui subiect, însă Cristina Șișcanu a fost destul de rezervată. Întrebată însă direct de către un fan ce a dus la ruptura dintre ei, vedeta a dat un răspuns surprinzător.

Cei care îi urmăresc pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în mediul online au observat nu o dată aluziile privind faptul că ideile lor de conținut din social media „ar fi preluate'. Nu au dat niciodată nume și nu au spus cu subiect și predicat de către cine, dar fanii sunt de părere că ar fi vorba despre finii lor. Ba chiar mulți i-au și întrebat direct.

Într-unul dintre filmulețele postate de Cristina Șișcanu, intitulat „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ‘lipit de mine niște lucruri utile în bucătărie', discuția avută cu soțul ei i-a făcut pe fani să bănuiască la cine se referea vedeta.

Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti„, a zis Mădălin Ionescu.

Nu mă interesează, eu știu cine sunt și ce fac„, a fost replica Cristinei Șișcanu.

Unul dintre fanii lor a comentat imediat: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…'.

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației', a răspuns Cristina Șișcanu, fără a dezvălui exact motivele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton