Cristina Șișcanu a fost acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din casnicia anterioară, ci bunica lui: "Am amânat să fac un copil pentru că aveam destul de multe responsabilități față de ceilalți doi copii. Nu trebuie să mă justific, dar..."

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ambii copii ai lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie au rămas în grija lui după divorţ. Atât Filip, cât și Ștefania, au locuit cu Cristina Şișcanu, care i-a îngrijit ca o mamă, așa cum a povestit de multe ori. Totuși, fanii o critică și susțin că nu este adevărat! Cristina Șișcanu a fost acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din casnicia anterioară, ci bunica lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde zi de zi împărtășește cu fanii ei diferite momente din viața sa. Are parte de multe aprecieri, însă totodată și de critici și mesaje răutăcioase. Chiar dacă are numeroase clipuri video alături de fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, și se poate vedea cum are grijă de el, haterii susțin că nu ea l-a crescut pe tânărul în vârstă de 20 de ani.

cristina-siscanu-in-lacrimi-1cristina-siscanu-in-lacrimi-1

Citește și: Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât Mădălin Ionescu, dar crede că bărbatul trebuie să fie stâlpul casei: „Regulile diferă de la cuplu la cuplu”

Citește și: Cristina Șișcanu, despre momentul în care Filip, fiul bolnav al lui Mădălin Ionescu, i-a spus „mamă” prima dată: „Am încurajat mereu relația cu mama lui, dar…”

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit: „Viața merge înainte, cu bune și cu rele”. În ce relație sunt acum milionarul și artista

Citește și: Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, după 3 ani de relație: „Binecuvântată, fericită și mai îndrăgostită ca niciodată'. Imagini cu inelul de logodnă

Cristina Șișcanu a fost acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din casnicia anterioară, ci bunica lui

Cristina Șișcanu nu a ezitat și a răbufnit după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din căsnicia anterioară. Indignată de aceste replici, aceasta a explicat clar că l-a cunoscut pe Filip încă de la vârsta de cinci ani, iar de la șașe ani l-a preluat ea, locuind în aceeași casă cu el, Ștefania, și tatăl lor, Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu a precizat că în primii ani, doar ea și soțul ei au avut grijă de Filip, fiindcă bunica lui nu era aproape de locuința lor și nici nu au avut alte ajutoare.

„ Deseori în comentariile răutăcioșilor se întâlnește această idee, că Filip rămâne la bunica Irina, că bunica Irina l-a crescut pe Filip. O să vă spun adevărul despre cine l-a crescut pe Filip, de la vârsta de 6 ani, de când l-am preluat eu.

De Filip s-a ocupat tatăl lui și eu, am avut ajutoare, însă bunica Irina este fizic lângă noi, în Otopeni, de vreo 2 ani și jumătate, 3. Filip acum are 20 de ani. Faceți un calcul. Sunt 17 ani. Eu l-am preluat pe Filip de la vârsta de 5 ani și jumătate. În toți acești 11 ani, Filip a fost crescut de tatăl lui și de mine și am avut alături de noi pe părinții mei care ne-au ajutat. (…) Eu și Mădălin munceam de dimineața până seara, zi de zi, de luni până vineri. Filip și Ștefania mergeau cu noi în vacanțe. (…) Nu trebuie să mă justific în fața nimănui. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc, ce înseamnă Filip și Ștefania pentru mine. Noi suntem o familie unită.„ a dezvăluit Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

Cristina Șișcanu a amânat momentul de a deveni mamă pentru a se ocupa de copiii soțului din căsnicia anterioară

În continuare, Cristina Șișcanu a scos la iveală o serie de dezvăluiri neașteptate. Mai concret, a povestit că ea a amânat momentul de a deveni mamă pentru prima dată și a avea un copil cu Mădălin Ionescu, tocmai pentru că-i avea în grijă pe Filip, dar și pe sora lui, Ștefania. Abia după ce ei s-au mărit, aceasta s-a gândit să aibă un copil alături de soțul ei, astfel a venit pe lume micuța Petra.

Dovadă este că eu am amânat aducerea pe lume a unui copil tocmai pentru că mă ocupam de Ștefania și Filip.  (…) Nu știu cum se întâmplă în familiile celor care comentați și jigniți și vi se pare că tot ce mi se întâmplă mie este căzut din cer și că, de fapt, nu există niciun efort și că acești copii au crescut cu aer.

Eu am contribuit la bunăstarea familiei alături de soțul meu, Mădălin. Împreuna am muncit și pentru a avea bani cu ce să crești copiii, am muncit. Mai ales la partea emoțională, de a le crea un cadru emoțional cât se poate de bun, astfel încât să se simtă bine toți.„, a mai spus ea.

Cristina Șișcanu: „În primii ani am fost singuri, nu am avut parte de ajutor„

Cristina Șișcanu a spus de multe ori că așa cum este Petra fiica ei, așa îl vede și pe Filip, de care are grijă în continuare prin prisma problemelor de sănătate pe care le are, dar totodată și pe Ștefania, care este așezată la casa ei deja o vede tot copilul ei. A mărturisit că a avut grijă de Filip și Ștefania încă de când erau mici și a încercat alături de tatăl lor, Mădălin Ionescu, să le ofere tot ceea ce a fost mai bun, dar și să-i crească cu multă dragoste, iubire, respect și într-un mediu armonios.

(…) Filip a fost crescut de bunicii lui cu ajutorul părinților în diverse perioade ale vieții lui.În primii ani am fost singuri, nu am avut parte de ajutor. Am avut un șofer care îl ducea pe Filip la școală. Încercam să punem toate lucrurile la punct astfel încât să putem să facem față tuturor responsabilităților. De aceea am și amânat să fac un copil, pentru că aveam destul de multe responsabilități față de ceilalți doi copii. Aveam și job. Lucram și eu și Mădălin la o emisiune zilnică și eram ocupați de luni până vineri, de dimineață până seara.â

Cu multă iubire, cu multă dragoste am reușit să facem față tuturor provocărilor. Cele care ziceți că vai, sunt eu o prințesă și o divă și nu fac nimic și stau doar prin vacanțe, nu, doamnelor, acesta este rodul pe care îl culeg după foarte mulți ani de muncă, de stres, de efort depus. Stresul și efortul în continuare sunt mână-în-mână .', a mărturisit Cristina Șișcanu, în clipul postat pe Facebook.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton