Cristina Șișcanu are rude în Kiev, în mijlocul războiului: „Le-am propus să vină la mine”

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Șișcanu este îngrijorată pentru rudele ei din Kiev, în mijlocul războiului ruso-ucrainean. Soția lui Mădălin Ionescu nu mai are liniște de astăzi dimineață, de când a aflat că Rusia a atacat Ucraina. Unii dintre apropiații ei se află chiar acolo unde au loc atacurile. Disperată, aceasta le-a propus celor dragi să se mute la ea, în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu se declară îngrijorată pentru rudele ei din Kiev, în mijlocul războiului ruso-ucrainean. De când a aflat că Rusia a atacat Ucraina, șatena nu mai are deloc liniște. Își dorește ca cei dragi să o asculte și să vină în România, la ea acasă, cel puțin până ce lucrurile se vor liniști peste hotare.

cristina-siscanu-rude-4cristina-siscanu-rude-4

Cristina Șișcanu le-a făcut fanilor de pe Instagram o confesiune tulburătoare. Vedeta este panicată după ce a aflat de situația din Ucraina, pentru că are multe rude care se află chiar în mijlocul războiului. Soția lui Mădălin Ionescu e dispusă să-i ajute pe cei dragi și chiar le-a propus să vină în țara noastră, pentru a se adăposti.

Citește și: Ce dietă ține Cristina Șișcanu după ce s-a îngrășat 8 kilograme:”Nu mănânc zilnic ceva dulce…”

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…'

Citește și: Oana Roman este speriată de atacul Rusiei asupra Ucrainei:„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război'

Citește și: Român din Ucraina, mărturisiri cutremurătoare despre sora rămasă la Kiev:„Plânge încontinuu, nu au cale de ieșire'

Cristina Șișcanu, îngrijorată pentru rudele ei din Kiev, în mijlocul războiului

Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că are mai multe rude la Kiev. E vorba despre unchiul el, mătușa și verișoarele sale, împreună cu familiile lor. Cu toții sunt acum chiar în zona în care au loc atacurile și unde s-ai înregistrat mai multe explozii.

Conform Cristinei Șișcanu, situația din Kiev este una gravă. Cel mai mult, vedeta se îngrijorează pentru rudele ei aflate în Ucraina.

„Situația e gravă. De dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina. Are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii.

Una e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit', a povestit Cristina Șișcanu pe Instagram.

„Sunt echipaje de poliție peste tot'

În continuare, Cristina Șișcanu a spus că toată lumea din Kiev este panicată. Majoritatea oamenilor încearcă deja să se pregătească să plece din Ucraina, de teamă. Vedeta a mărturisit că unchiul ei a fost nevoit să aștepte trei ore să-și alimenteze mașina, după ce la benzinării s-au format cozi imense.

„A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie. A stat trei ore la coadă să o poată alimenta. Toți sunt pregătiți pentru plecare, în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile', a continuat soția lui Mădălin Ionescu.

„Le-am propus rudelor mele să vină aici, la mine'

Îngrijorată pentru cei dragi, Cristina Șișcanu nu a stat pe gânduri și le-a propus imediat să vină în România, să locuiască la ea. Însă, momentan, rudele vedetei nu vor să plece acum din Ucraina. Cu toate acestea, propunerea ei rămâne deschisă.

„Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică. E vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie', a mai transmis vedeta.

Cristina Șișcanu, despre apropiații din Kiev: „Se roagă'

La scurt timp după confesiunea de pe Instagram, Cristina Șișcanu a oferit câteva declarații și la Antena Stars. Aceasta a povestit cum a încercat să-și convingă rudele să vină în România, însă ele nu vor, momentan. Acestea nu vor să-și părăsească locuințele.

„Sunt verișoarele mele, unchiul meu, fratele mamei, verișoarele cu care am copilărit, ne vizitam foarte des, e cumplit. De dimineață am stat la discuții să încerc să-i conving pe toți și să-i aducem aici, dar n-am putut să-i conving. Nu vor să-și părăsească casele, unchiul meu are o gospodărie acolo, e tot o debandadă.

Lucrurile au luat o întorsătură extrem de gravă și complicată. Sunt foarte îngrijorată și de verișoarea mea, asistentă medicală, care a mers la muncă în mod obișnuit. Nu am putut să-i conving, până la urmă e decizia lor, ar fi trebuit cred să ia această decizie mai devreme înainte de a pleca. Haosul va fi din ce în ce mai mare, totul e imprevizibil.

Unchiul meu e lângă o pădure, lui i se pare că nu i se va întâmpla nimic, verișoarele mele sunt stabilitate în oraș. Ele se roagă, își păstreză calmul și speră că se va termina repede, dar eu sinceră să fiu, nu cred. Deocamdată sunt stăpâne pe situație', a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton