Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el: "Am muncit pe rupte"

 Raiciu Adriana
.

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt extrem de deschiși, iar prezentatorul a recunoscut, recent, că soția lui câștigă mai mult decât el, în acest punct al carierei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit, în urmă cu doar câteva luni, 11 ani de căsnicie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu și nimic nu pare să se fi schimbat. Din contră, relația lor pare mai puternică pe zi ce trece, ceea ce nu multe cupluri reușesc să facă. Se susțin reciproc în tot ceea ce fac, iar asta a oferit un plus relației.

cristina-siscanu-5-1024×1024-1cristina-siscanu-5-1024×1024-1

Mădălin Ionescu și soția lui au fost implicați în multe proiecte de televiziune, ceea ce le-a adus venituri substanțiale. Direct din fire, prezentatorul a făcut acum dezvăluiri fără perdea despre situația financiară a familiei sale. Iată declarațiile făcute de acesta!

Citește și: Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie:'Da, ne mai dorim copii'

Citește și: Cristina Șișcanu a acuzat-o pe femeia care îi făcea curățenie în casă că i-a furat diverse obiecte:„Și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă’

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…’

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Ruby, devastată:’Nu pot să cred, am vorbit alaltăieri cu el la telefon!’

Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui câștigă mai mult

Cristina Șișcanu prezintă o nouă emisiune la Metropola TV, însă are și colaborări cu branduri cunoscute din țara noastră. Conținutul său din mediul online este realizat cu mare atenție, iar vedeta are o relație extrem de strânsă și cu urmăritorii ei. Astfel, reușește să câștige o sumă impresionantă de bani pe lună.

Într-o postare pe Instagram, Mădălin Ionescu chiar a recunoscut că soția lui se descurcă mai bine ca el financiar.

„În afară de emisiune? Ți se pare puțin? Nici eu, nici ea nu am avut norocul unor colaborări ușoare, în care să mergem la televiziune cu o oră înainte de emisiune și să intrăm fresh în televiziune.

Am muncit pe rupte. Ea, însă, are și o firmă. Colaborările/afacerile derulate prin firmă îi ocupă cea mai mare parte a timpului. În acest moment, cred că se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar', a transmis Mădălin Ionescu pe Instagram.

Cristina Șișcanu, despre noua emisiune de la Metropola TV

După ce a făcut parte din mai multe show-uri de televiziune, Cristina Șișcanu are propria emisiune. Mai exact, este vorba de un show de tip podcast, despre care se arată extrem de încântată.

„E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, «După faptă și răsplată!», un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea', spunea Cristina Șișcanu despre proiectul ei.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton