Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a postat un clip video în care dansează cu soțul ei pe plajă. Cum a reacționat: ”Nu îmi pasă! Aici eram foarte...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a postat un clip video în care dansează cu soțul ei pe plajă. Cum a reacționat. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbiz. Se iubesc cu foc de 13 ani, iar în urmă cu 12 ani au devenit soț și soție. Cei doi au împreună o fiică, prezentatoarea fiind mamă vitregă și pentru ceilalți doi copii ai lui Mădălin, dintr-un mariaj anterior. Deși sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului, cei doi nu uită de momentele în doi, care sunt extrem de importante și prețioase. Recent, s-au afișat dansând pe plajă împreună, direct din vacanță, dând dovadă de romantism, însă au fost aspru criticați. Iată ce au comentat fanii, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează o familie minunată, alături de fiica lor și cei doi copii ai prezentatorului, dintr-o relație anterioară, iar recent au plecat într-o vacanță binemeritată și mult așteptată, de unde au împărtășit cu fanii numeroase momente. Ei bine însă, un clip video nu a fost deloc pe gustul internauților, care nu au ezitat să arunce cu cuvinte jignitoare și urâte la adresa lor.

whatsapp-image-2023-07-24-at-13.52.19-1whatsapp-image-2023-07-24-at-13.52.19-1

Citește și: Ce a răspuns Mădălin Ionescu când Cristina Șișcanu l-a întrebat dacă i-ar ierta infidelitatea: „Nu suntem proprietarii nimănui. Dacă m-ai înșela…'

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate”

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă: 'Viața nu este doar despre distracții. Am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii…'

Citește și: Adrian Ilie s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea și ce pedeapsă riscă

Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a postat un clip video în care dansează cu soțul ei pe plajă

Așa cum bine știm cum toții, Cristina Șișcanu este destul de activă pe rețelele de socializare, de unde împărtășește cu fanii numeroase momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Recent, a postat un clip video în care dansa pe o melodie latino, direct pe plajă, din vacanță, alături de Mădălin Ionescu. Deși zâmbetul era accesoriul lor principal, iar ținutele erau demne de stilul pe care-l abordau prin pașii de dans, haterii și-au făcut simțită prezența. Mai concret, mulți i-au acuzat de falsitate, iar vedetei i s-a spus că mimează fericirea.

„Sunteți o familie frumoasă însă acest tip de videoclipuri par forțate. Nu numai acesta, și acelea în care te plimbi și ești filmată etc. Nu pare natural, pare totul pt camera. Nush dacă îți dai seama de asta și poate ai vrea să perfecționezi naturalețea în aceste situații. doar am dat un feed back' / „Fericire mai mimată decât asta jur că rar vezi', sunt câteva dintre comentariile negative primite de Cristina Șișcanu, la care nu a putut să nu reacționeze.

Cum a reacționat Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu nu a putut să lase lucrurile așa și a avut câteva cuvinte de spus celor care au criticat-o pentru clipul video în care apare alături de Mădălin Ionescu. Le-a spus clar că nu o interesează părerile lor, atât timp cât ea și familia ei sunt bine: „Nu îmi pasă!'. Mai mult decât atât, a avut și un comentariu ironic, după ce mai mulți fani i-au spus că mimează fericirea la brațul soțului ei: „Da… aici eram foarte triști și când am apăsat pe buton să ne filmăm am mimat fericirea', a mai spus Cristina Șișcanu.

Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Ei bine, în ciuda criticilor cu care se confruntă în mediul online, Cristina Șișcanu are parte de și urmăritori care le apreciază povestea de dragoste și se întreabă cum reușesc să fie mereu atât de bine dispuși și fericiți. În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu a mărturisit că secretul relației dintre ei este chimia unică, care s-a păstrat la fel de puternică în prezent.

„Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.

Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol’, a spus Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu, pe contul său de Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton