„Dezamăgirea e prea mare. Situația e complicată, starea mea sufletească este încărcată”. Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe Internet. Ce a pățit vedeta și ce decizie a luat

 Dumba Gabriela
.

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe Internet. Cristina Șișcanu trece prin momente grele și a transmis, cu lacrimi în ochi, un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cristina Șișcanu a evitat să spună concret ce anume a deranjat-o atât de mult, însă a lăsat de înțeles că că are legătură cu fiul lui Mădălin Ionescu și spune că anumiți oameni apropiați au dezamăgit-o foarte mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe Internet. Cristina Șișcanu a apărut cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare și și-a început mesajul cu o replică ce a stârnit panică printre fanii săi. „Dezamăgirea e prea mare”, iar mulți au crezut că are legătură cu soțul ei, Mădălin Ionescu, însă Cristina Șișcanu a clarificat că tristețea lui nu i se datorează acestuia, ci unor apropiați care au dezamăgit-o.

3837-13837-1

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe Internet

Cristina Șișcanu a decis ca doar soțul și copiii ei vor fi pe primul plan, indiferent de situație. Incidentele care au supărat-o pe vedetă s-ar putea să aibă legătură cu Filip, băiatul lui Mădălin din căsnicia anterioară.

'Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta (…) Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă (…)', a relatat vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ce a pățit vedeta și ce decizie a luat

Cristina Șișcanu a dezvăluit că a rămas șocată de ceea ce a descoperit în ultimele zile, deși bănuia de ceva timp că la mijloc sunt niște trădări.

'Sunt lucruri care ne-au șocat în ultimele zile, erau semne de demult și un fel de trădări, lovituri, chestii de genu acesta. Cei care au făcut lucrurile astea să se gândească că a avea un copil special înseamnă să ai o viață altfel decât o au ceilalți.

Au fost persoane pe care m-am bazat foarte mult și care zilele trecute au avut niște reacții care pe mine m-au speriat. Reacții civilizate, dar dure, foarte dure, iar Filip este foarte dezamăgit. Încercați voi să-i explicați lui Filip de ce anumite persoane fac așa ceva', a mai comunicat Cristina Șișcanu.

Ce probleme de sănătate are Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din căsnicia anterioară

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din căsnicia anterioară, are 19 ani acum, iar încă de la naștere a avut neșansa să dezvolte hemipareză.

Această afecțiune nu-i permite să vorbească, limba sa fiind pe jumătate paralizată. Filip, însă, s-a născut perfect sănătos, dar după ce s-a îmbolnăvit de varicelă, pe când avea doar două luni, a făcut hemipareză.

Citește și: Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, amănunte despre relația lor: „A fost o chimie copilărească’

Citește și: Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă: „Mama, tu de ce ai…?'

Cristina Șișcanu infirmă zvonurile legate de despărțire

Pentru a nu lăsa loc zvonurilor legate de o presupusă despărțire între ea și Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a dorit să lămurească întreaga situație.

'(…) De ce ar trebui doi oameni să mimeze fericirea în fața celorlalți? De ce? Dacă ei nu sunt nefericiți, nu se înțeleg, nu sunt bine, de ce trebuie să mimeze? Eu asta nu pot să înțeleg. Adică de ce să îți facă ei rău lor? Dacă ei nu sunt fericiți, nu se mai înțeleg, nu se mai suportă, nu vor să mai fie unul cu celălalt, de ce ar trebui să mimeze fericirea? Adică de ce ar trebui să se ducă la o petrecere, să danseze și să fie cu gurile până la urechi sau să aibă scântei în ochi de iubire? De ce să mimezi așa ceva? Eu nu înțeleg.

Eu, dacă Doamne ferește s-ar întâmpla chestia asta, n-aș face așa ceva că nu am de ce. Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți. Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul. Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie.

Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui. Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii. Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate. (…)', a spus Cristina Șișcanu în mediul online, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton