Cristina Șișcanu, despre începutul relației cu Mădălin Ionescu, însurat atunci: "Mama copiilor pe care eu i-am crescut era într-o altă relație"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Șișcanu a făcut câteva dezvăluiri legate de începutul relației sale cu Mădălin Ionescu, după ce s-a crezut ani la rând că ea a fost cea care i-a destrămat căsnicia actualului soț. Cristina Șișcanu spune că lucrurile nu au stat așa, iar Mihaela, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, se afla deja într-o altă relație în timpul căsătoriei, iar ea i-a crescut copiii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 13 ani și au o căsnicie fericită, în ciuda felului în care a început povestea lor de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță, Petra (6 ani), însă jurnalista a devenit mamă adoptivă și pentru cei doi copii din prima căsnicie a prezentatorului TV, Ștefania (25 de ani) și Filip (19 ani), care au rămas în grija lui Mădălin Ionescu după divorț.

38373837

Cum a început relația dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a fost acuzată că i-a stricat căsnicia lui Mădălin Ionescu, însă ea a negat tot timpul acest lucru. Recent, jurnalista a făcut câteva clarificări legate de începutul relației cu soțul ei.

Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter. Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație. Chiar așa am auzit discuții.

Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm', a dezvăluit Cristina Șișcanu, în emisiunea Danei Săvuică.

Cristina Șișcanu a ținut să spună că Mihaela, prima soție a lui Mădălin, era deja implicată într-o relație, pe vremea când jurnalista s-a cuplat cu moderatorul de televiziune.

Citește și: De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale: „Mi-a provocat coșmaruri frica asta…'

Citește și: Andreea Mantea a fost oprită de poliție și amendată în trafic pentru că nu a avut buletinul la ea: „Este groaznic. Acum l-am lipit în mașină…'

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă: ‘Viața nu este doar despre distracții. Am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii…’

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate.', a continuat Cristina.

Cât despre zvonurile legate de începutul poveștii lor, vedeta susține că soțul ei nu era vreun milionar ca ea să aibă vreun scop în a avea o relație cu el. „Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.', a conchis Cristina Șișcanu, pentru sursa citată mai sus.

Secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a mărturisit, recent, într-o confesiune pe pagina ei de Instagram, că între ea și Mădălin Ionescu a existat dintotdeauna o chimie puternică și a menționat că n-ar putea trece peste un moment de infidelitate.

„Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.

Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol’, a spus Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu, pe contul său de Instagram. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton