Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere: „Lacrimile îmi curg șiroaie”

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Șișcanu a postat un mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere. Vedeta de televiziune și-a impresionat fanii de pe Internet prin cuvintele frumoase adresate băiatului soțului ei. Șatena i-a spus lui Filip cât de mult înseamnă pentru ea, deși nu este mama lui biologică. Conform spuselor ei, datorită lui a învățat „lecția răbdării și a iubirii necondiționate'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a scris un mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere. Deși nu este mama lui naturală, șatena este foarte atașată de Filip. Îl consideră băiatul ei și se implică în permanență în creșterea lui. Vedeta de televiziune a spus că îl iubește enorm și că, la fel ca tatăl lui, își dorește din suflet să fie fericit.

cristina-siscanu-mesaj-fiul-lui-madalin-ionescu-2cristina-siscanu-mesaj-fiul-lui-madalin-ionescu-2

Sărbătoare mare în familia lui Mădălin Ionescu! Astăzi, pe 7 decembrie 2021, fiul lui, Filip, își aniversează ziua de naștere. Băiatul împlinește 18 ani. Încă de la primele ore, fanii fostului prezentator TV și al Cristinei Șișcanu și-au rupt din timpul lor pentru a-i face tânărului cele mai frumoase urări. Și șatena i-a transmis un mesaj emoționant. A demonstrat astfel cât de mult îl iubește, cu toate că nu e mama lui biologică.

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu:”Să știți ce vă așteaptă”

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă:„Am avut divergențe'

Citește și: Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță, alături de noua sa iubită:„În momentul de față am o relație!'

Citește și: Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase.Ce a făcut de ziua lui, în lipsa iubitei

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, din România. Sunt căsătoriți din 2011, iar rodul iubirii lor este fiica lor, Petra. Fostul prezentator TV mai are un copil, rezultat din căsnicia cu prima lui soție, Mihaela Coșerariu. Astăzi, Filip a împlinit 18 ani. Ajuns la vârsta majoratului, el a primit mesaje emoționante din partea tatălui său și a soției lui.

În urmă cu scurt timp, Cristina Șișcanu a făcut o postare ce a strâns mii de like-uri pe Instagram. De ziua lui Filip, ea i-a compus un mesaj emoționant, ce i-a impresionat vizibil pe internauți. I-a urat „la mulți ani' și l-a numit „băiatul meu iubit'. Totodată, vedeta a spus că se consideră mamă de când l-a întâlnit prima oară, înainte ca fiica ei, Petra, să vină pe lume.

În același timp, Cristina Șișcanu a mărturisit că a scris aceste cuvinte cu ochii în lacrimi. Vedeta a povestit că un ochi îi râde și altul îi plânge și că simte revoltă împotriva destinului, pentru că, din păcate, Filip are unele probleme de sănătate.

Filip a împlinit 18 ani

În încheierea mesajului, Cristina Șișcanu i-a urat lui Filip tot binele din lume. I-a promis că-i va fi alături mereu și a povestit că a crescut alături de el și a învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. În plus, vedeta a postat mai multe imagini cu ei doi.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg.

Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. #filip', a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton