Cristina Șișcanu a primit de la Mădălin Ionescu o mașină în valoare de 95.000 de euro: "Am dat un avans, nu suntem niște bogătași". Cum arată bolidul de lux

.

Cristina Șișcanu a primit de la Mădălin Ionescu o mașină în valoare de 95.000 de euro. Mădălin Ionescu i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, Cristina Șișcanu. Este vorba de o mașină de lux, cu șapte locuri, care costă aproape 100.000 de euro. Mădălin Ionescu a menționat că nu a achitat integral bijuteria pe patru roți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu și-a demonstrat dragostea față de soția sa, Cristina Șișcanu, cu un cadou absolut fabulos și extrem de costisitor. Prezentatoarea a primit o mașină de lux, cu șapte locuri, în valoare de 95.000 de euro. Cristina Șișcanu a fost extrem de emoționată, mai ales că își dorea de mult timp un asemenea autoturism. Mădălin Ionescu a menționat că nu a achitat integral bolidul, ci l-a achiziționat în leasing, după ce a dat un avans.

cristina-siscanu-madalin-ionescu-masina-2cristina-siscanu-madalin-ionescu-masina-2

Cristina Șișcanu a primit de la Mădălin Ionescu o mașină în valoare de 95.000 de euro

Mădălin Ionescu i-a făcut o surpriză extravagantă partenerei sale de viață. Acesta a dus-o pe partenera lui la o reprezentanță auto din Craiova, acolo unde mașina o aștepta un bolid de lux cu șapte locuri. Mădălin Ionescu a spus că nu a achitat integral mașina, ci a achiziționat-o în leasing.

Citește și: Cristina Șișcanu, uimită de salariul cerut de o menajeră pentru a o angaja: „Vine cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Oameni buni, ați înnebunit?’

Citește și: Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze. Cu ce pagubă s-a ales: „Credea că o să îi cer bani. A început țipe la mine și…’

Citește și: Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. E căsătorit de 15 ani cu o actriță

Citește și: Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă: „A durat 4 ore transformarea, o să înrămez pozele astea'. Cum arată acum

„Am dat un avans ca să nu fie leasingul așa mare. Este solidă, are șapte locuri și se poate ajusta astfel încât să ai spațiu pentru bagaje', a mai zis și Mădălin Ionescu.
„Cea mai tare surpriză pe care am avut-o vreodată! Pentru ea m-a dus soțul la Craiova! Am crezut că mi se oprește inima…', a transmis Cristina Șișcanu pe Instagram, unde a publicat și mai multe poze cu noua mașină dăruită de Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, despre bolidul primit de la Mădălin Ionescu: „Să nu se creadă că avem fițe cu această mașină”

Critina Șișcanu și Mădălin Ionescu au dezvăluit pe social-media că o astfel de mașină costă 95.000 de euro, datorită dotărilor de ultimă generație.

„Această mașină, acest model are niște îmbunătățiri pe care Cristina le dorea mult, e o chestie de utilitate', a spus el, fiind completat de Cristina Șișcanu, care în prezent lucrează la Metropola TV, acolo are o emisiune.

„Vreau să vă spun că noi suntem niște oameni foarte raționali, adică să nu se creadă că avem fițe cu această mașină și așa mai departe. Mașina asta cam 95.000 de euro, e full option. Există și variante de 85.000 de euro. Sunt niște discounturi în piață să îi atragă pe clienți, noi am spus prețul de listă. Noi am avut parte de un discount mai generos, recunoaștem și nu e absolut nicio problemă, o parte din valoarea ei este luată în leasing și o parte a fost un avans. Nu suntem genul de oameni să aruncăm cu banii în mașini scumpe, să aruncăm cu banii aiurea, nu suntem niște bogătași', a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu recunoaște că îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu se consideră o soție relaxată, dar recunoaște că îi verifică telefonul soțului ei, Mădălin Ionescu. Sinceritatea ei a atras critici din partea celor care o urmăresc, pentru ca mai apoi să posteze alt videoclip, în care a explicat că nu trăiește cu frica de a fi părăsită și nu suferă de gelozie.

„Eu sunt o soție relaxată, nu stau ca pe ace, nu sunt stresată, știu foarte bine ce relație avem, simt că e totul în regulă, că există conexiunea aceea puternică, nu este absolut nicio problemă, însă totuși din când în când mai fac o cercetare mică, cam de 5 ori pe an. Fac o verificare în telefonul lui, una naturală, mă mai uit așa, pe mesaje, pe rețelele de socializare, la mesajele private nu prea pot, pentru că-s foarte multe, mai fac așa o analiză, să văd eu ce se întâmplă acolo. Apoi, iar las timpul să treacă și când îmi amintesc eu, iar mai fac o verificare. Eu recunosc, nu mă ascund, pe mine mă interesează. Nu sunt obsedată, chiar dacă unele doamne îmi spun că îl sufoc’, a spus ea într-un videoclip .

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton