Cristina Șișcanu, reacție dură după ce a fost criticată că poartă haine bătrânești: "Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez... Apreciază doar paietele, genele alea false și acidul hialuronic băgat în buze..."

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Șișcanu, reacție dură după ce i-a fost criticat stilul vestimentar. Cristina Șișcanu a fost din nou ținta haterilor pe rețelele de socializare, asta după ce a îmbrăcat o rochie simplă atunci când s-a pregătit să ia masa în oraș cu familia ei. Mulți au spus că acel outfit nu este pentru vârsta ei, ci pentru persoanele mult mai în vârstă, moment în care vedeta nu s-a mai putut abține!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, fie că vorbim despre zilele în care se află acasă, fie despre clipele în vacanță. Așa cum și-a obișnuit marea comunitate de fani, nu ezită și împărtășește cu ei diferite momente, inclusiv ținutele pe care le poartă.

siscanu-1siscanu-1

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție acidă după ce a fost criticată pentru că a purtat haină de blană pe pârtie: „Lăsați-mă în pace. M-am săturat. Sunt sătulă de…'

Citește și: Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât Mădălin Ionescu, dar crede că bărbatul trebuie să fie stâlpul casei: „Regulile diferă de la cuplu la cuplu”

Citește și: Carmen Grebenișan, mesaje cu subînțeles pe Internet la o lună de la despărțirea de soțul ei, Alex Militaru: „Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Așteptările mele sunt…' / Ce face după divorț

Citește și: Ibrahim Ibru, mesaj pentru fiica lui, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț: „O voi învăța să nu-și abandoneze copiii și să nu rănească…'/ A fost în vizită la fetele lui Pepe

Cristina Șișcanu, reacție dură după ce i-a fost criticat stilul vestimentar, din nou

După ce a fost criticată în urmă cu mai multe luni că a mers cu blana pe pârtie, acum fanii au spus despre ținuta ei că este una bătrânească, care nu o arată deloc bine. Revoltată de părerile celor din jur, Cristina Șișcanu a avut o reacție acidă în mediul online, unde a explicat clar că rochia ei nu este pentru persoane în vârstă, ci este pentru un look elegant și rafinat.

Au început cocalarii din România, mă refer la bărbați, care dintre ei sunt cocalari. Că de ce vin pe pagina mea, nu știu ce să mă mai fac cu ei. Au început să comenteze ținuta că e de babă, sandalele de babă. Nu mă dau mare că am niște sandale (nr. Firma). Le am de 3 ani. Dacă au o problemă că nu le plac acest model de sandale să facă o petiție să conteste acest model. Nici nu mai știu care brand a fost primul de a făcut acest model de sandale.', a spus Cristina Șișcanu pe rețelele sociale.

Cristina Șișcanu: „Sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez„

Nu, Cristina Șișcanu nu s-a oprit aici! Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că ținuta ei nu poate să fie apreciată de toată lumea, explicând că nu oricine știe ce înseamnă estetica și cum arată o femeie îmbrăcată armonios. Ba mai mult, i-a jignit la rândul ei pe cei care au aruncat cu cuvinte grele la adresa ei.

 „Cocalarii, care ei apreciază doar bunăciunile, paietele, genele alea false care stau până pe frunte, acidul hialuronic băgat în buze, machiajul strident. Asta apreciază cocalarii. N-ai ce să le faci decât să le dai block. Că dacă le explici lor cum stă treaba cu estetica și ce înseamnă o femeie îmbrăcată armonios.

Sunt îmbrăcată de babă, cum zic ei, deci n-au ce să caute. Să meargă să caute bunăciuni cu paiete și alte minuni. Aici nu veți găsi decât o bunăciune cu paiete într-un anumit fel și la o anumită ocazie. Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez, nu mai vreau.', a continuat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu s-a confruntat de mai multe ori cu valuri de hate prin prisma ținutelor sale

Nu este pentru prima dată când Cristina Șișcanu atrage atenția fanilor cu ținutele ei. Reamintim că în iarnă, vedeta a fost din nou protagonista unui val de reacții, după ce s-a fotografiat cu blana pe ea, chiar pe pârtie. Mulți nu au înțeles atunci că doar a făcut o poză după ce și-a lăsat copiii la ski, iar apoi s-a retras cu soțul ei la un restaurant faimos. Și pe atunci, la fel ca acum, a avut grijă să-i pună la punct pe hateri.

Foarte mulți oameni care veneau la acel restaurant veneau de jos, cu telecabina, ca să mănânce și să vadă acel peisaj superb. Ca idee, mulți oameni care nu sunt îmbrăcați în costume de ski vin acolo, eu pentru asta m-am îmbrăcat așa, eram în blugi și pulover, adecvat vremii. M-am săturat de comentarii de genul acesta. Pe mine nu mă afectează chestia asta, dar mă întristează turma și gândirea turmei. Puteți să catalogați cât vreți și să vă simțiți jignite, dar v-am făcut eu vouă ceva în mod special? Ce treabă aveți voi cum mă îmbrac eu?‘, a continuat ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton