Cristina Șișcanu recunoaște că l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul. Care e motivul: "Discuția era destul de aprinsă și..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Șișcanu a recunoscut că, la un moment dat l-a amenințat cu divorțul pe Mădălin Ionescu și a dat detalii despre motivul care a determinat-o să ia o astfel de decizie. Astfel, Cristina a povestit pe rețelele de socializare de la ce a pornit supărarea ei și cearta cu Mădălin Ionescu, motiv care acum o amuză, însă atunci era cât se poate de serios.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra. Jurnalistul mai are doi copii, din mariajul cu Mihaela Coşerariu, pe Ștefania și pe Filip. După divorț, amândoi au rămas în grija lui, dar de care a avut grijă Cristina.

cristina_siscanu_madalin_ionescu_se_muta_de_acasa_copertacristina_siscanu_madalin_ionescu_se_muta_de_acasa_coperta

Cristina Șișcanu recunoaște că l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul

O salcie din curtea lor a fost motivul pentru care Cristina Șișcanu l-a amenințat cu divorțul pe Mădălin Ionescu. Totul a pornit într-o zi când Mădălin Ionescu a sesizat că rădăcinile copacului au deteriorat pavelele din curte şi a decis să renunţe la el. Soţia lui s-a opus vehement, ba chiar a ajuns să îi spună că se desparte de el dacă taie salcia.

În cele din urmă s-a găsit o soluție care să îi mulțumească pe amândoi: au decis să înlocuiască pavelele cu gazon, păstrând în același timp și salcia.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră.

La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât.

Mădălin a zis că «Gata, trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este». Vaai, eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. (…) Discuția era destul de aprinsă. Și atunci am zis „Divorțez dacă scoți salcia (n.r. – râde)”. Mi-a ieșit pe gură această frază', a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii

Citește și: Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Numele lor sunt…

Citește și: Ce a făcut Ioana Dichiseanu în Lisabona, după ce a susținut un concert în casa Amaliei Rodrigues: „Cert este că mi-au dat lacrimile. Și tata spunea că…/ EXCLUSIV

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au reînnoit jurămintele

În luna aprilie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu împlinesc 14 ani de când sunt împreună și s-au gândit să-și reînnoiască jurămintele.

„Facem 14 ani acum în aprilie. Eu zic să ne reînnoim jurămintele. Să facem o slujbă de mulțumire, că ne ține Dumnezeu împreună, dacă ești de acord. Acum, ori în primăvară, ori la începutul verii, când avem datele de căsătorie și de cununie.

Ne schimbăm verighetele? (întrebare adresată soțului ei). Îmi plac, dar știi cum e, se mai schimbă trendurile. A ta nu are diamante. Iar o să zică doamnele că faci tot ce zic eu și că ești sub papuc și, de fapt, este invers', a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

A fost sau nu Cristina Șișcanu amanta lui Mădălin Ionescu?

Mădălin Ionescu a fost întrebat pe rețelele de socializare dacă actuala soție, Cristina Șișcanu, i-a fost amantă atunci când era însurat. Mădălin Ionescu a dorit să lămurească politicos acest subiect despre care s-au spus mereu vrute și nevrute de-a lungul timpului, explicând concret cum au stat lucrurile.

„Nu, nicio clipă, Cristina este o femeie mult prea mândră pentru a accepta un astfel de statut. Am început relația din momentul în care eu eram singur. Stăteam la Unirii împreună cu Ștefania, în apartamentul în care rămăsesem noi doi, Filip din păcate s-a dus în altă parte în momentul în care mama lui a părăsit acel spațiu.

Țin minte și acum prima reacție a lui Filip atunci când ne-a văzut pe mine și Cristina. Eram în parcul Carol, ne-a luat mâinile, palmele și le-a pus una în cealaltă și a zâmbit pentru că el simțea cu adevărat nevoia unor părinți uniți, care să-i stea aproape. A văzut acest lucru în noi și a avut dreptate. Vreau să vă mai spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre fără să intuiți cât de mare a fost teroarea voastră.

Dacă s-ar fi întâmplat așa, persoana lezată ar fi făcut circul cel mai mare. Presiunile semnificative, enorme, încât probabil că s-ar fi întâmplat zilnic să fim atacați, dar nu s-a produs niciun episod de genul ăsta. Oare de ce? Nici nu realizați cât de rău i-ați făcut Cristinei sau cât de ușor v-ați pronunțat și cât de nevinovată este această femeie’ , a declarat Mădălin Ionescu, după ce a fost întrebat dacă soția lui, Cristina Șișcanu, i-a fost amantă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton