Cristina Șișcanu, scandal în plină stradă cu un polițist: "Ăsta este un copil care vrea să se afirme aici". Pentru ce a primit amendă

 Oana Pantazi
.

Recent, Cristina Șișcanu a fost protagonista unui scandal în plină stradă cu un polițist. totul s-a petrecut în fața școlii unde învață fiica ei și a lui Mădălin Ionescu, iar vedeta a filmat totul. Iată pentru ce a sancționat-o omul legii pe Cristina Șișcanu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În timp ce o însoțea pe Petra la școală, Cristina Șișcanu a avut parte de un incident neplăcut, intrând în conflict cu un polițist chiar în fața instituției de învățâmânt. Omul legii a vrut să o penalizeze fiindcă a parcat într-un loc interzis și de aici a pornit tot scandalul.

whatsapp-image-2024-05-08-at-13.56.59whatsapp-image-2024-05-08-at-13.56.59

Cristina Șișcanu, scandal în plină stradă cu un polițist

Faptul că a oprit mașina în fața școlii fiicei sale – loc interzis de parcare – avea să-i aducă Cristinei Șișcanu nu doar o stare vizibilă de iritare, în urma certei cu un polițist, ci și 4 puncte amendă. Spiritele s-au încins, iar vedeta a pus mâna pe telefon, filmându-l pe omul legii. Surprinzător, același lucru l-a făcut și polițistul, deloc intimidat de gestul Cristinei Șișcanu. Vedeta a vrut să-și scrie singură declarația, în timp ce polițistul încerca să-i explice că nu este vorba despre o declarație, ci despre mențiunile din procesul-verbal, aceasta fiind obligația lui. Chiar dacă și-a susținut punctul de vedere, în final Cristina Șișcanu nu a scăpat neamendată.

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție acidă după ce a fost criticată pentru că a purtat haină de blană pe pârtie: „Lăsați-mă în pace. M-am săturat. Sunt sătulă de…’

Citește și: Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât Mădălin Ionescu, dar crede că bărbatul trebuie să fie stâlpul casei: „Regulile diferă de la cuplu la cuplu'

„Haideți să vă spun, ăsta este un copil care vrea să se afirme aici! Vor să se afirme. Au blocat traficul ca să dea puncte de penalizare părinților care își lasă copiii la școală pentru că staționează un minut (…) Stați așa, că mă filmează și el pe mine, puteți să mă filmați că sunt persoană publică, nu este nicio problemă.

Polițist: Vă fac faimoasă.

Cristina Șișcanu: Nu mă faceți faimoasă.

Polițist: Uitați documentele dumneavoastră!

Cristina Șișcanu: Eu nu semnez așa ceva.

Polițist: Refuzați să semnați?

Cristina Șișcanu: Da, normal! Cum vă numiți?!

Polițist: Apare în procesul verbal. Eu m-am prezentat.

Cristina Șișcanu: Vreau să zic că nu sunt de acord. Legea, în primul rând, are rol de prevenție, nu de pedeapsă. Ați fost la școală?

Polițist: Nu sunteți de acord cu ce?

Cristina Șișcanu: Eu trebuie să scriu. Cum să scrieți dumneavoastră declarația mea?!

Polițist: Eu scriu ce spuneți dumneavoastră. Spuneți!

Cristina Șișcanu: Nu, eu n-am încredere că scrieți corect.

Polițist: Vă uitați la ce scriu eu, altfel nu semnați.

Cristina Șișcanu: Dumneavoastră înțelegeți că eu trebuie să scriu, orice declarație a mea eu trebuie să o scriu, nu dumneavoastră.

Polițist: Ce declarație, doamnă? Acestea sunt mențiuni la procesul verbal. Eu le scriu, dumneavoastră le semnați.

Cristina Șișcanu: Dar de ce trebuie să scrieți dumneavoastră?

Polițist: Pentru că așa e, doamnă. Așa e regulamentul.

Cristina Șișcanu: Așa e regulamentul? Dar vreau să scriu eu, că e declarația mea!

Polițist: Nu e declarație, doamnă. Este mențiune la un proces-verbal de contravenție, care are titlul de creanță. Știți asta?

Cristina Șișcanu: Atât ai învățat?', a mai spus ea.

În final, Cristina Șișcanu a semnat procesul-verbal, fiind penalizată cu 4 puncte.

Cristina Șișcanu, adevărul despre viața ei

Dacă te uiți pe contul ei de social media, ai de ce s-o invidiezi – haine de brand, vacanțe în locuri fabuloase alături de familie, un bolid de lux cadou de la soț și, nu în ultimul rând, o poveste de dragoste demnă de un film romantic… Însă viața Cristinei Șișcanu nu este doar răsfăț și vacanțe, când ai doi copii, un job și o casă de întreținut e greu de crezut că totul e roz, ceea ce vedeta a și confirmat prin intermediul unei postări sensibile, în care și-a deschis sufletul.

„Dacă voi credeți că viață mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Doamnele care mai spun: „Vai, ce mare lucru!' ce pot să spun… Vă spuneam săptămâna trecută cred că simt niște amețeli, că nu mă simt bine, probabil iarăși sunt în prag de burnout. Acum merg repede spre televiziune. Am plâns, da. Am plâns ca să mă descarc de surmenaj, de oboseală. Dar am băut apă, o să iau un magneziu imediat ce ajung, pentru că am o emisiune cu un invitat care are o poveste destul de grea, greu de dus.

Trebuie să îmi reglez partea cu somnul neapărat, să dorm mai mult și mai bine, pentru că de aici starea mea generală nu e bună și atunci având foarte multe lucruri de făcut tot timpul sunt cu inima-n gât și nu reușesc să mă țin de timp, să mi le pun pe toate pe ore. Apoi intru în panică pentru că nu reușesc și că îmi stric tot ce am plănuit, mai ales când am înregistrări nu pot să întârzii, nu am cum.

Sunt multe, și copiii și ei cu ale lor, stările lor emoționale. Chestii mărunte care mănâncă timp și te epuizează. V-am mai spus și de Filip că este supărat, ieri Mădălin s-a dus cu el la doctor și nu a fost cooperant, astăzi era supărat. Ca femeie așa, ca mamă, câteodată te simți depășită, dar mergem înainte’, a mărturisit Cristina Șișcanu în mediul online.

Foto: Instagram, Facebook, captură video Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton