Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 12 ani de căsnicie. Cum au aniversat: "Am dus copiii la bunici și..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit, pe 23 aprilie, 12 ani de căsnicie și au dezvăluit în mediul online cum au petrecut această zi specială pentru ei. De asemenea, au profitat de prilej pentru a-și reafirma dragostea pe care și-o poartă unul altuia, după 12 ani care nu au fost presărați numai cu lapte și miere, mai ales că Mădălin Ionescu avea doi copii mari când a format o familie cu Cristina Șișcanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 23 aprilie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 12 ani de căsnicie. Pe 23 aprilie 2011, prezentatorul Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit civil, eveniment la care ofițerul Stării Civile a făcut o greșeală, după cum își amintește vedeta. „Consulul României la Chișinău a zis „Vă declar fericiți!” în loc de „Vă declar căsătoriți!”… avea emoții… A fost superb! #12ani', a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și soțul de acum 12 ani.

15723728_1650178938615586_8202438952644079986_o15723728_1650178938615586_8202438952644079986_o

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 12 ani de căsnicie

Cei doi soți au sărbătorit ziua specială împreună. Pe rețelele sociale ei au anunțat că și-au dus copiii la bunici și că celebrează în doi căsnicia lor.

„Da, facem 12 ani de când ne-am căsătorit, am dus copiii la bunici. Eu cu soțul am ieșit să luăm masa împreună și să stăm un pic așa, să reflectăm asupra relației noastre', a spus vedeta în mediul online.

Cum au aniversat

Mesajul ei a fost urmat de o declarație de dragoste a lui Mădălin Ionescu. El i-a mulțumit Cristinei Șișcanu pentru iubirea ei, dar și pentru grija pe care ea o poartă Petrei, fiica lor, dar și copiilor lui dintr-o relație anterioară.

„12 ani de căsătorie. Azi. Te iubesc, baby! Cei mai frumoși, cei mai explozivi, cei mai pasionali, cei mai înțelepți, cei mai roditori ani din viața mea! Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanenta grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip! La mulți ani', a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

Citește și: Iuliana Marciuc, amintire emoționantă cu Victor Socaciu, la Cenaclul Flacăra. Ce a trebuit să facă în adolescență pentru a merge la concertul artistului: ‘Părinții m-au pus să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Scandal în mediul online, după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Nu este o competiție sportivă, este un circ…'

Citește și: Cine este Laurențiu Neamțu de la „Chefi la cuțite’. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu: „Câștigăm și noi sezonul ăsta’

Cum a început relația Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu

Ani la rând s-a speculat că vedeta Cristina Șișcanu l-a despărțit pe Mădălin Ionescu de fosta sa soție. Acum câteva luni, Cristina Șișcanu a explicat că, într-adevăr, prezentatorul TV era căsătorit, însă el și soția lui de la vremea respectivă doreau să divorțeze.

„El era căsătorit cu acte. Pe vremea aceea, divorțul nu se făcea ca acum, la notar. Dacă mai existau și copii, iar era un termen de gândire impus prin lege. Chiar dacă cei doi își doreau să divorțeze, ei trebuiau să aștepte că poate se răzgândesc', a declarat Cristina Șișcanu, pentru Ego.ro.

„Noi ne-am îndrăgostit, că altfel nu ne luam. Nu a fost un amantlâc absolut deloc', a mai precizat Cristina Șișcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton