Cristina Șișcanu, trădată de persoane apropiate: "O trădare foarte puternică la care nu m-aș fi așteptat. Făceau parte din familia noastră extinsă" / Fanii cred că se referă la Gabi Cristea și Tavi Clonda

 Oana Pantazi
.

Cristina Șișcanu a dovedit în nenumărate situații că este o femeie putenică, dar a mărturisit că, după ce a fost trădată de persoane apropiate, care-i erau, practic, ca o familie, a suferit foarte mult, iar drumul spre vindecare nu a fost unul ușor. Iată ce a dezvăluit despre cei care i-au trădat încrederea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a mărturisit recent că a fost trădată de persoane apropiate, iar acest lucru a îndurerat-o și a tulburat-o foarte tare, cu atât mai mult cu cât cei la care se referă erau oameni importanți pentru ea. În cele din urmă, a trebuit să iasă singură din asta și să învețe să meargă mai departe, în pofida trădării pe care a simțit-o din partea unor persoane dragi.

652x450_175448-madalin-ionescu-copy-copy-copy-copy652x450_175448-madalin-ionescu-copy-copy-copy-copy

Cristina Șișcanu, trădată de persoane apropiate

Cristina Șișcanu este una dintre vedetele extrem de oneste atunci când vine vorba despre viața lor personală. De altfel, aceasta își ține fanii la curent cu viața ei personală și postează în social media fragmente din viața de cuplu, alături de Mădălin Ionescu, dar și filmări emoționante cu frumoasa lor familie. Cristina și Mădălin au o fiică, pe adorabila Petra, care are o relație excelentă cu ceilalți doi copii ai tatălui său, Ștefania și Filip.

Cu toate că viața lor pare una perfectă, Cristina a mărturisit recent că a suferit enorm în urma trădării unor pesoane apropiate, care i-au înșelat încrederea și pe care ea îi considera ca făcând parte din familia lor.

„Am trăit ceva care m-a emoționat foarte tare în sens negativ, o trădare. O trădare foarte puternică la care nu m-aș fi așteptat. Din partea unor oameni apropiați, la care am ținut foarte mult, pe care i-am iubit. Făceau parte, practic, din familia noastră extinsă, lucru care pe mine m-a afectat enorm. Câteva luni de zile am suferit foarte tare, apoi a trebuit să mă iau în mâini și să merg mai departe”, a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru Antena Stars.

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că nu l-a luat în vacanță pe Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Sunteți specialiști în a arunca cu noroi, fără să știți!’

Citește și: Ce regulă de bază au Cornelia și Lupu Renic, încă de la începutul căsniciei: „Este cel mai josnic lucru să încerci să jignești. Ne certăm, dar…'. Cum depășesc conflictele după 30 de ani mariaj

Citește și: Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

Vedeta a mărturisit că, la 39 de ani, încă mai are de învățat lecții de la viață, iar aceasta a fost una extrem de dureroasă.

„Mă apropii de 40 de ani și mi se pare că totuși am învățat diferite lucruri de la viață, am primit diverse lecții, dar eu continui să cred în oameni și să iubesc oamenii, chiar și cu această experiență pe care am trăit-o anul acesta. A fost o situație care, efectiv, m-a dărâmat. Nu aș mai vrea să vorbesc, nu mai vreau să mă afund în amintirile despre situația asta neplăcută pentru că, da, încă există acolo o emoție care nu poate fi stinsă”, a mai spus ea.

Fanii cred că se referă la Gabi Cristea și Tavi Clonda, nimeni alții decât finii lor. Ce e drept, de câteva luni cei patru nu au mai apărut deloc împreună pe rețelele de socializare, deși înainte erau pur și simplu nedesppărțiți la evenimentele familiilor sau chiar fără să fie o ocazie specială.

Cum a început povestea de iubire dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Până a ajunge să se bucure de liniște și de frumoasa familie pe care și-au întemeiat-o, cei doi au fost protagoniștii a numeroase scandaluri în mediul online. Mulți au acuzat-o pe Cristina Șișcanu că i-a stricat mariajul lui Mădălin Ionescu, în timp ce și el a fost acuzat că și-a părăsit familia pentru ea…

Au trecut 13 ani de când formează un cuplu, însă adevărul este că nu le-a fost deloc ușor, mai ales la început, când s-a aflat de relația lor. Pe atunci, amândoi lucrau la Antena 1, astfel că la doar câteva zile după ce s-a confirmat idila lor amoroasă, conducerea i-a concediat pe amândoi. Părea că toată lumea este împotriva lor, însă au luat-o de la capăt și au reușit.

De-a lungul anilor, atât Mădălin Ionescu, cât și Cristina Șișcanu, au tot fost criticați de către urmăritorii lor din mediul online, deși au tot vorbit deschis despre cum au ajuns să formeze o relație, de fapt. Cu toate aceasta, încă mai primesc mesaje răutăcioase, motiv pentru care, cu ocazia împlinirii a 13 ani de relația, prezentatorul TV a făcut o serie de precizări referitoare la acest subiect.

„Acum 13 ani și un pic am invitat-o pe Cristina la Viena. Eram de șase zile împreună. Fix. În orașul împărătesei Maria Theresa povestea noastră a devenit un iureș mediatic… Țin minte că ne-am deplasat la Schonbrunn (ca și astăzi), dar ne sunau telefoanele întruna și nu ne-am putut bucura de măreția locului… De aici a pornit totul. Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor, fapt fără precedent… O nebunie care nu a avut niciun fundament de tip tabloid. Era «doar» o poveste de iubire… adevărată, nefardată, sinceră și smerită, fără nimic reprobabil… Noi și Dumnezeu știm asta. Ne-a fost și ne este de ajuns. La mulți ani, baby!!! Te iubesc enorm!’, a scris Mădălin Ionescu în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton