Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: "M-a răsfățat cu..."

 Raiciu Adriana
.

Cristina Spătar a primit un cadou de 2 milioane de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu. În urmă cu două zile, Cristina Spătar și-a serbat ziua de naștere. Îndrăgita artistă a împlinit frumoasă vârstă de 51 de ani, iar soțul ei i-a pregătit o surpriză cu adevărat spectaculoasă. Iată ce cadou i-a făcut milionarul Vicențiu Mocanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar două zile, în data de 17 iunie, Cristina Spătar a împlinit frumoasă vârstă de 51 de ani. Urările au început încă de la primele ore ale dimineții, iar vedeta a avut parte de o zi de naștere cu adevărat specială, mai ales că partenerul ei, Vicențiu Mocanu, a surprins-o cu un cadou fabulos.

327166464-1535904113543907-6521456474368535680-n-crop-1681756336327166464-1535904113543907-6521456474368535680-n-crop-1681756336

De ziua ei de naștere, Cristina Spătar a petrecut în Bulgaria, alături de soțul ei și cei doi copii. Artista a fost alintată la maximum în această perioadă de cei dragi, însă cireașa de pe tort a fost când a primit un cadou cu totul și cu totul fabulos…

Citește și: Cristina Spătar a primit încă un cadou fabulos, de la soțul milionar, după mașina de lux: „De Ziua Femeii!'

Citește și: Unde vor face nunta Cristina Spătar și soțul milionar, Vicențiu Mocanu. Se căsătoresc religios în altă țară

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă, după ce se va naște fiul lor: „Vor avea mai mult spațiu’

Citește și: Anamaria Prodan își deschide cazinou în Mamaia: „Totul trebuie să fie ca în Las Vegas. Nu ai voie să faci economii dacă…. Cu cine colaborează

Cristina Spătar a împlinit 51 de ani și a primit un cadou de 2 milioane de euro de la soțul ei

Mai exact, Vicențiu Mocanu i-a făcut cadou  o clădire cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, a cărei valoare a fost estimată la peste 2 milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum! De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție', a spus Cristina Spătar, potrivit Click.

Vicențiu Mocanu, primele declarații despre Cristina Spătar

Cristina Spătar și-a găsit fericirea alături de Vicențiu Mocanu, după o perioadă în care lucrurile nu au fost atât de roz în viața ei. Ei bine, în luna decembrie a anului trecut, artista s-a căsătorit cu cel care o face extrem de fericită, iar acum se bucură din plin de aceste momente pline de iubire.

În cadrul unui interviu, milionarul a făcut și el primele declarații despre relația cu partenera lui.

„Ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam. Cred enorm în soția mea, de aceea i-am și făcut acest cadoul, ca să-și poată dezvolta mai multe business-uri. Susținută, Cristina poate să ajungă enorm de departe. În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte!', a declarat Vicențiu, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton