Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce a enervat-o pe artistă: „Vreau să transmit tuturor acelora care țin să...”

 Raiciu Adriana
.

Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu. Cristina Spătar, în vârstă de 51 de ani, s-a căsătorit cu partenerul ei, Vicențiu Mocanu, weekend-ul trecut. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o cununie cu adevărat spectaculoasă, iar cei apropiați le-au fost alături într-o asemenea zi importantă. Recent, după nuntă, vedeta a postat un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Iată ce a deranjat-o pe aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu. Cristina Spătar este o îndrăgită cântăreață din țara noastră, cunoscută pentru hiturile ei din anii ’90 și 2000. A intrat în industria muzicală cu single-ul „Mai aproape”, care a avut un succes imediat în România. De atunci, cariera ei muzicală a continuat să înflorească, cu numeroase piese populare și recunoaștere națională.

cri4-2cri4-2

Vedeta este extrem de activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Totuși, după nunta cu Vicențiu Mocanu, aceasta a transmis un mesaj neașteptat. Iată ce a deranjat-o!

Citește și: Cristina Spătar a publicat fotografiile oficiale de la nunta cu Vicențiu Mocanu: „Nu uitați niciodată că…'. Ce nu s-a văzut la petrecere

Citește și: Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă: „Este foarte frumos'

Citește și: Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar a refuzat să îl cheme la nuntă pe tatăl său. Artistul își dorește să se împace cu copiii: „Băiatul lui nici nu vrea să audă’

Citește și: Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…’

Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu

Pe 24 iunie, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au unit destinele printr-o ceremonie de cununie religioasă. Nunta a fost una somptuoasă, cu un decor de poveste și un tort spectaculos.

După acest eveniment important din viața ei, Cristina Spătar a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a subliniat că, deși apreciază suportul și implicarea fanilor săi, există momente în care sfaturile primite nu sunt spuse întotdeauna într-un mod frumos. 

„Dragii mei, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru rândurile frumoase pe care mi le adresați și vreau să transmit tuturor acelora care țin să-mi dea „sfaturi' (cu tot respectul pentru ei) că eu sunt foarte deschisă în a le primi, doar în cazul în care vin de la persoane care au reușit mai mult decât mine, în viață și în carieră. În rest, să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot. Totul se întâmplă cu bunăvoința Lui! Doamne ajută la toată lumea! Să auzim numai de bine!!!', a transmis Cristina Spătar pe rețelele de socializare.

După această postare, Cristina Spătar a primit zeci de comentarii din partea fanilor, multe dintre acestea fiind de încurajare și apreciere.

„Cristina, tu să fii fericită și cu copiii tăi, restul nu contează. Oamenii frustrați sunt răi. Tot timpul să-l ai pe Dumnezeu în gând și știu că îl ai', „Viața ta e numai una, ai trăit frumos și cu demnitate și până acum, de acum încolo ai mai multă putere fiind doi. Viață frumoasă și plină de liniște să aveți!', au fost comentariile primite de Cristina Spătar.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton