Cum slăbește Cristina Spătar, după Sărbători: ”Țin post negru. Fac foamea. Când gătesc pentru copiii...” Ce mănâncă de obicei / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se menține Cristina Spătar și ce face când mănâncă mai mult. Cântăreața care s-a recăsătorit anul trecut cu Vincețiu Mocanu, un om de afaceri din Vâlcea, spune că mănâncă și ea din tot ce le gătește copiilor ei. Dar atunci când întrece măsura, vedeta 'face foamea', cum ne-a spus chiar ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține Cristina Spătar și ce face când mănâncă mai mult. Nu se abține de la nimic, dar atunci când depășește măsura, solista nu mai consumă nimic ore întregi.

344536350_605214291667381_4381002472798947615_n344536350_605214291667381_4381002472798947615_n

Citește și: Cristina Spătar spune la cine stau banii în căsnicia cu Vicențiu Mocanu: „Nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea. Am vreo două-trei carduri pe care…”

Citește și: Cristina Spătar a renunțat la Dubai și a petrecut Revelionul la Gura Humorului, în familie. Cum arată sora ei, venită din Italia, și ce a pățit artista la mănăstire: „Mi-au dat lacrimile!' / EXCLUSIV

Citește și: Sofia Vicoveanca locuiește într-un bloc vechi, cu bulină roșie: 'Când o să fie cutremur, eu o să fiu…' Ce au zis colegii ei când au aflat / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu când a aflat că fiica lui este însărcinată și îi va dărui un nepot: 'A spus că are o singură dorință, să nu îl strige tataie'/ EXCLUSIV

Cum se menține Cristina Spătar și ce face când mănâncă mai mult

Cum se menține artista și ce face când mănâncă mai mult ne-a spus chiar aceasta, într-un interviu pentru viva.ro.

Ce faci, Cristina? Ai ieșit la premiera unui film. Cum ești?

Am zis să mai ies și eu din casă. Acasă mă iau cu copiii, cu treburile: 'Pune masa, spală vase, strânge…' cum se face de fel. Apoi, vedem ce teme au primit și ce au de învățat.

Mi-am dorit foarte tare să vin la acest film (n.r Ferrari). Am văzut-o la televizor pe doamna Romina Gingașu Ferrari. Am văzut-o la Măruță și mi-am dorit să vin la film, pentru că mi-a plăcut foarte mult mesajul pe care l-a transmis ea. Mi-a plăcut cum a vorbit și am zis: 'De ce nu?'

Cristina Spătar: 'În toate camerele am televizoare, chiar și în băi'

Tu mergi de obicei la cinematograf, la film?

Îmi place la nebunie să merg la film. Crede-mă, am acasă o mansardă cu niște ecrane imense unde stau și mă uit la film. În toate camerele am televizoare, chiar și în băi. Sunt înnebunită cu televizorul, pentru că iubesc foarte mult filmul.

Filmul mă deconectează total. Iubesc să văd filme și îmi place să vin cu copiii la cinema, să vedem de la desene animate până la drame. Mie îmi plac dramele. Mă inspiră. Sunt situații de viață care te ajută să te simți mai puternică. Și spui: 'Uite, sunt alții care au trecut prin multe și îi iei drept exemplu'.

Cristina Spătar: 'Ce gătesc pentru copii, mănânc și eu. Nu pot să țin chiar așa, strict.'

Ce mănânci de arăți așa de bine?

M-am îngrășat. Dar azi nu am mâncat nimic. Poate iau niște floricele. De obicei, consum de toate. Ce gătesc pentru copii, mănânc și eu. Nu pot să țin chiar așa, strict. Acum, de sărbători, am mâncat carne, am mâncat de toate. Și de obicei, după o perioadă sau o zi în care mănânc mai mult, o las mai ușor zilele următoare. Țin post negru. Fac foamea, că de fapt asta e dieta.

Nu. Acum este intermitent fasting…

Da. Am văzut. Același lucru, doar că nu spui că faci foamea.

Cristina Spătar: 'Toate bijuteriile au o semnificație pentru mine'

Văd că îți place să porți bijuterii. Care îți e cea mai dragă bijuterie?

Cea mai dragă dintre toate? Toate au o semnificație pentru mine, dar eu sunt o mare iubitoare de ceasuri și îmi plac ceasurile foarte mult. Și, când primesc câte un ceas, e cea mai mare bucurie.

Deci nu de inele te bucuri cel mai mult?

Ba da. Mă bucur și de inele. Inelul meu de logodnă este aparte, în afară de faptul că are un mesaj deosebit, dar ceasurile… sunt la mare trecere.

Cristina Spătar: 'Nu-mi lipsește nimic'

De când este cu Vicențiu Mocanu, Cristina Spătar nu duce lipsă de nimic. Artista susține că are câteva carduri la discreție, însă, deși poate cheltui după bunul plac nu o face. Încă de la începutul relației a fost răsfățată și, de-a lungul timpului, a primit o serie de cadouri scumpe de la soțul ei, printre care se numără un complex de apartamente și un bolid de lux.

'Nu-mi lipsește nimic. Am vreo două-trei carduri pe care le folosesc, sunt la discreția mea, mulțumesc lui Dumnezeu. Eu sunt o fată economă, nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea, cum zice Aida. Copiii, muzica mea (…)

Vorbeam înainte când de important este să îți faci meseria și să simți că ești apreciat pentru ceea ce faci tu. Asta e cea mai mare satisfacție. Să fii iubit și apreciat pentru muzica pe care o faci', a spus Cristina Spătar pentru Star Matinal, potrivit spynews.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton