Cristina Spătar și-a făcut ziua de naștere în Dubai: "Mă simt împlinită! Am petrecut așa cum mi-am dorit". A primit diamante și s-a cazat în celebrul Burj al-Arab / Cum a răsfățat-o soțul ei, Vicențiu Mocanu

 Dumba Gabriela
.

Cristina Spătar a împlinit 52 de ani pe 17 iunie și a fost răsfățată ca o regină în Dubai! Cântăreața a petrecut pe iaht, a dormit într-un hotel de lux, unde costă 5.000 de euro pe noapte, iar soțul a copleșit-o cu flori, diamante, genți și pantofi de designer. Cristina Spătar recunoaște că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și se simte cu adevărat împlinită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

De ziua ei, Cristina Spătar a mers alături de familie și cei mai apropiați prieteni în Dubai, pentru a petrece trei zile și trei nopți, într-un lux orbitor. Milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu a avut grijă ca soției sale să nu-i lipsească nimic și i-a făcut absolut toate poftele.

index-5index-5

Cristina Spătar, petrecere de trei zile și trei nopți în Dubai, de ziua ei

Cristina Spătar și soțul ei s-au cazat chiar în celebrul Burj al-Arab din Dubai, acolo unde timp de trei nopți a stat cu soțul ei într-un apartament de 200 de metri pătrați, cu scară interioară și un super view, al cărui preț pe noapte a depășit suma de 5.000 de euro.

Regina R&B-ului a făcut plajă la piscina singurului hotel de 7 stele din lume unde luxul și opulența te întâmpină imediat, chiar de la intrare, ca într-un adevărat paradis. Chiar de ziua ei, Cristina Spătar a mers la un concert Jason Derulo și alături i-a fost și Costi Ioniță. A doua zi, milionarul Vicențiu Mocanu a închiriat un iaht special pentru ziua de naștere a soției sale.

Și seara s-a încheiat într-o altă locație de top, la restaurantul Urla din Dubai, acolo unde sărbătorita a suflat din nou în lumânări și a fost tratată regește.

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…’. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Citește și: Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei prin Cluj. Irina a purtat un accesoriu care valorează peste 13.000 de euro

Mă simt împlinită! Sunt într-un moment foarte frumos al vieții mele! Am petrecut așa cum mi-am dorit de ziua mea și am avut alături oameni de suflet. Am ales să am lângă mine într-un moment așa special, familia și prietenii de suflet. Le mulțumesc tuturor prietenilor care au ținut să mă felicite și să îmi transmită cele mai frumoase gânduri de ziua mea. Am primit cele mai frumoase urări, mai multe ca niciodată!', a mărturisit Cristina Spătar pentru click.ro.

Ce cadouri a primit Cristina Spătar de ziua ei

În afară de vacanța în Dubai, unde și-a adus familia și prietenii, hotelul de lux unde și-a răsfățat soția sau petrecerea pe iaht, Vicențiu Mocanu a copleșit-o pe Cristina Spătar cu cadouri fabuloase.

Printre zecile de cadouri primite de la prieteni și de la Vicențiu Mocanu, s-au remarcat un ceas pe care Cristina Spătar și l-a dorit foarte mult, un colier cu diamante și patru dintre gențile ei preferate, de la un brand renumit. În plus, artista a mai primit și mai multe perechi de încălțăminte de la brandul ei favorit, parfumuri și munți de flori, potrivit Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton