Cristina Spătar a renunțat la Dubai și a petrecut Revelionul la Gura Humorului, în familie. Cum arată sora ei, venită din Italia, și ce a pățit artista la mănăstire: „Mi-au dat lacrimile!” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cristina Spătar a renunțat la Dubai și a petrecut Revelionul la Gura Humorului, în familie. Vedeta este fericită că a petrecut timp de calitate cu soțul ei, dar și pentru faptul că sora ei din Italia a reușit să ajungă acasă, pentru a se bucura împreună de sărbători. Iată ce a pățit artista la mănăstire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a renunțat la Dubai și a petrecut Revelionul la Gura Humorului, în familie. Vedeta a ajuns și la Mănăstirea Moldovița și este fericită că sora ei a reușit să vină din Italia pentru sărbătorile acestea, pentru a fi împreună. Ea le-a cumpărat apropiaților iconițe, cadouri ce i-a bucurat nespus, și a fost încântată de întâlnirea cu măicuțele care, spune ea, au recunoscut-o imediat pe cântăreață.

img-20240104-wa0004-1img-20240104-wa0004-1

Citește și: Cum este Cristina Spătar răsfățată de soț, cu ocazia Crăciunului: „Știe cu ce să vină, mereu vine încărcat”

Citește și: Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar din partea soțului ei, Vicențiu Mocanu: „Să moară dușmanii…”. Ce planuri au de sărbători

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul'. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc: „Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei'. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari / EXCLUSIV

Cristina Spătar a renunțat la Dubai și a petrecut Revelionul la Gura Humorului, în familie

Cristina Spătar, cunoscută ca Regina R&B-ului, avea planuri mari pentru Revelion și ar fi trebuit să meargă cu soțul ei la Dubai. Au intervenit, însă, câteva schimbări pe ultima sută de metri, așa că artista a ajuns la Gura Humorului, alături de soțul ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu.

Și pentru că sora ei a ajuns acasă din Italia, iar familia s-a întregit, Cristina Spătar a avut-o și pe ea alături la Revelionul magic petrecut în Bucovina. Pentru solistă și familia ei a fost un Revelion cu muzică românească, hore, s-au jucat ursul, capra, s-au cântat colinde, s-a sorcovit, s-a spus Plugușorul, s-a mâncat bine și s-au distrat cu toții…

„Am intrat în Noul An de la Gura Humorului. A fost o petrecere în stil tradițional, atipică față de ceea ce facem noi de obicei; cu vițel și purceluși la proțap, mâncare românească multă și bună, deja îmi este frică să mă urc pe cântar. M-am bucurat să am familia alături, pe soțul meu care a fost alături de George Simion și Revelionul AUR organizat aici, în Bucovina. Sora mea, Narcisa m-a însoțit, am fost împreună. Ne așteaptă, de altfel, și multe proiecte frumoase împreună., a declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar: 'Mă bucur că am reușit să mergem și la Mănăstirea Moldovița'

Cristina Spătar a fost bucuroasă că a ajuns și la Mănăstirea Moldovița, unde le-a plăcut enorm, tuturor. Dar, solista spune că cel mai important lucru a fost că și-a încărcat bateriile și că a petrecut cu familia.

'Mă bucur că am reușit să mergem și la Mănăstirea Moldovița unde a fost foarte frumos! Am petrecut timp de calitate în familie și asta a fost cel mai important, pentru că ne-am încărcat pentru ce ne așteaptă în Noul An. Urmează multe planuri și proiecte frumoase! Vă dorim tuturor 'La mulți ani și să aveți un an bun, prosper, sănătos și frumos! Să vă fie bine!'”, a spus Cristina Spătar.

Vedeta este fericită pentru că anul acesta, începând de luna aceasta, urmează să lanseze piese noi și să se concentreze pe cariera sa artistică. Pentru Cristina Spătar urmează multe evenimente frumoase, iar piesele noi sunt deja pregătite în studioul de înregistrări. Cristina Spătar încearcă să îmbine armonios viața de familie cu cea artistică și, deocamdată, a reușit să se sincronizeze de minune. Ceea ce va urma însă, pentru artistă se anunță a fi spectaculos, dar surprizele vor fi dezvăluite pe parcurs.

Cristina Spătar se descrie drept o fire credincioasă

În vacanța de Revelion petrecută la Gura Humorului, Cristina Spătar a profitat de ocazie și a vizitat, în prima zi a anului, Mănăstirea Moldovița, dar și Voroneț. Măicuțele au recunoscut-o și au strâns-o în brațe pe artistă. Fire credincioasă, Cristina Spătar s-a bucurat nespus când măicuțele s-au îndreptat spre ea și i-au urat numai de bine.

Eu merg des la biserică, sunt o fire credincioasă și așa mi-am învățat și copiii. Încă din prima zi a anului am fost cu familia, cu soțul și cu sora mea la Mănăstirile Voroneț și Moldovița, ne-am rugat și am aprins lumânări! Măicuțele de acolo m-au impresionat când m-au recunoscut și au venit să mă strângă în brațe. Mi-au dat lacrimile! M-am bucurat să văd că lumea mă iubește. Am priză la măicuțe.', a declarat Cristina Spătar, pentru viva.ro. Artista susține că de aceeași primire frumoasă a avut parte și la Ierusalim, din partea măicuțelor de acolo.

'Așa mi s-a întâmplat și când am fost la Ierusalim. Deși aveam capul acoperit, au venit la mine pentru că m-au recunoscut. Mă simt binecuvântată!', ne-a mai declarat Cristina Spătar, pentru viva.ro. Cântăreața nu a plecat acasă cu mâna goală, ci a cumpărat câteva iconițe pe care le-a făcut cadou, apoi, apropiaților.

„Apelez la diverse tratamente faciale, injecții cu botox și…'

De când s-a căsătorit cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu, Cristina Spătar face săptămânal naveta la Râmnicu Vâlcea. Acolo se și înfrumusețează și are grijă de ea Regina R&B ului! Artista spune că este prietenă bună cu cel mai solicitat medic estetician de la Vâlcea, care are grijă cum știe mai bine de înfățișarea Cristinei, ca aceasta să arate impecabil!

O iubesc pe doamna dr. de la Râmnicu Vâlcea. Este prietena mea, care are grijă de mine și de look-ul meu, din punct de vedere estetic. Sunt foarte încântată de faptul că am cunoscut-o și ne-am întâlnit, pentru că am mare încredere în ea. E suficient doar să trec pragul cabinetului ei și știu că sunt pe mâini bune! Se uită la mine și nici nu trebuie să-i spun ce vreau să fac. Ca orice femeie care își dorește să se mențină și să arate bine, apelez la diverse tratamente faciale, injecții cu botox și ador să am mereu o imagine impecabilă. Așa că îi mulțumesc pe această cale doamnei doctor pentru că are mereu grijă de mine!', spune Cristina Spătar, pentru viva.ro..

Artista a început anul cu dreptul, are nenumărate proiecte muzicale, e în căutare de instrumentiști buni pentru că își face o super trupă pentru cântările live de la evenimentele pe care le va susține.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton