Cristina Spătar, prima fotografie alături de soț și cei trei copii ai lor: "Liniște în suflet, credință și speranță"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Spătar a postat prima fotografie alături de copiii ei, soțul său și fiul acestuia. Cristina Spătar și-a găsit fercirea în brațele lui Vicențiu Mocanu, care a cerut-o în căsătorie în Dubai. Artista și actualul partener s-au căsătorit în secret, anul trecut, iar vedeta a fost discretă cu privire la mariaj. Cristina Spătar cei doi căsătorindu-se anul trecut, în mare secret, după ce artista a fost cerută în căsătorie în Dubai. De Paște, Cristina Spătar și Vicențiu au sărbătorit ca o adevărată familie alături de cei doi copii ai artistei și fiul bărbatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a postat prima fotografie alături de soț și copiii lor. Sărbători de vis în familia Cristinei Spătar, care a petrecut Paștele alături de soțul ei și cei trei copii ai lor. Cristina Spătar are o fiică Aida și un băiat pe nume Albert, dintr-o relație anterioară, iar soțul ei, Vicențiu, are un băiat de vârstă apropiată cu copiii artistei. Cristina Spătar a postat pentru prima poze cu soțul și fiul acestuia, iar fanii au fost extrem de încântați să o vadă pe cântăreață radiind de fericire, alături de familie.

screenshot-2023-04-18-104705screenshot-2023-04-18-104705

Cristina Spătar a postat prima fotografie alături de soț și copiii lor

Cristinei Spătar are în prezent familia pe care și-a dorit întotdeauna, un soț iubitor, pe nume Vicențiu Mocanu, un om de afaceri din Vâlcea, alături de care formează un cuplu armonios. Cristina Spătar a petrecut sărbători de vis împreună cu partenerul ei și copiii lor. Cristina Spătar are o fiică și un băiat din căsnicia cu Alin Ionescu. Actualul soț al vedetei este tatăl unui băiat în vârstă de 11 ani, dintr-un mariaj anterior. Cristina Spătar a postat pentru prima dată imagini cu soțul ei și fiul său, precum și alte poze de familie.

Citește și: Cristina Spătar a primit încă un cadou fabulos, de la soțul milionar, după mașina de lux: „De Ziua Femeii!”

Citește și: Unde vor face nunta Cristina Spătar și soțul milionar, Vicențiu Mocanu. Se căsătoresc religios în altă țară

Citește și: Puya își renovează casa de la țară cu ajutorul muncitorilor nepalezi. Artistul îi cinstește cu grătar și le pune muzică după ce termină treaba

Citește și: Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum”

Minunea Învierii să vă aducă sănătate, bucurii, liniște în suflet, credință și speranță. Hristos a Înviat!? Paște fericit alături de cei ce vă sunt dragi', a transmis vedeta pe Instagram.

Cum au reacționat fanii la poza Cristinei Spătar, alături de soț

Fanii Cristinei Spătar au fost plăcut surprinși să vadă că artista și-a găsit liniștea și este, în sfârșit, fericită. Aceștia i-au transmis o mulțime de mesaje frumoase, pe Instagram și au felicitat-o pentru familia ei frumoasă.

Sunteți o familie foarte frumoasă, iar pe chipurile voastre se citește cu adevărat Lumina și Bunătatea pe care le căutăm toți în aceste zile de smerenie! Hristos a Înviat!!!', „Ce familie minunată sunteți! Vă doresc toată fericirea din lume!', „Foarte, foarte frumoși! Să fiți sănătoși și fericiți!'.

Cristina Spătar, despre actualul soț, Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar are numai vorbe de laudă la adresa actualului soț, Vicențiu Mocanu pe care îl apreciază pentru calitățile sale de părinte, dar și de soț grijuliu.

„Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copiii sunt foarte încântați (n.r. – fiul și fiica ei). Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: «Da, mami, da, da!». Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu. E un om foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat, ceea ce nu mai există în ziua de azi. Un om foarte cinstit, plin de calități. Foarte multă răbdare a avut să mă cucerească. Nu mai sunt un copil, am o vârstă și chiar am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest DA.(…) Nu știu dacă aș mai putea, dar niciodată nu poți să spui niciodată. Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor', a povestit Cristina Spătar, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.
FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton