Cristina Stroe, soția lui Damian Drăghici, a apărut în Vogue Italia cu una dintre pozele realizate pe platourile de filmare pentru clipul noii sale piese "Dă și tu din": "Eu nu mă mai gândesc dacă mă place sau nu cineva, dacă prinde sau nu muzica mea"

 Oana Pantazi
.

Cristina Stroe a apărut în Vogue Italia cu una dintre pozele realizate pe platourile de filmare pentru clipul noii sale piese „Dă și tu din”. Artista își surprinde fanii cu un melanj de ritmuri gypsy, pop și electronice, care, cu siguranță, va da dependență.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristina Stroe a fost una dintre cele mai plăcute surprize de pe piața muzicală autohtonă, vocea ei specială și autenticitatea propulsând-o rapid între preferințele publicului. De altfel, Cristina a câștigat un capital imens de popularitate la Te cunosc de undeva, unde a participat alături de soțul ei, Damian Drăghici, și unde a uimit prin talent și versatilitate. Acum, artista își va surprinde fanii cu o piesă inedită, o combinație neașteptată de stiluri, care se potrivesc însă perfect și care o reprezintă. Piesa se va lansa pe 14 iulie, pe toate platformele digitale.

z8d_4402z8d_4402

Cristina Stroe: „Eu nu mă mai gândesc dacă mă place sau nu cineva, dacă prinde sau nu muzica mea”

Cristina Stroe este o adevărată sursă de inspirație pentru tinerii artiști. Ea susține că libertatea artistică este un factor foarte important pentru cei ce vor să clădească ceva în acest domeniu. Noua piesă „Dă și tu din' a apărut ca o manifestare a rebeliunii eului artistic al Cristinei. Este o piesă „contre-emploi', ar zice unii, dar scopul acestei manifestări este de a da startul unei noi etape din viața ei artistică. Piesa „Dă și tu din' este diferită față de restul pieselor și al stilului pe care Cristina l-a abordat până acum. În colaborare cu David Ciente, melodia este un amestec captivant de ritmuri gypsy, pop și electronice care hipnotizează încă de la prima ascultare.

Citește și: Cum se înțelege Damian Drăghici cu logodnica lui, după nașterea fiului lor: „Lucrurile se schimbă, e normal’

Citește și: Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său: „Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă'

„Artistul este cel mai liber suflet de pe pământ și cu toate astea, ne legăm mâinile și picioarele prin dorința de a ne face plăcuți. Deci, eu nu mă mai gândesc dacă mă place sau nu cineva, dacă prinde sau nu muzica mea. Din punctul ăsta, lansez tot ce-mi place, cu toate că ar putea suna diferit. Încă o treabă… cred că sufăr de bipolaritate muzicală și mă bucur de asta.

Îmi plac prea multe stiluri și genuri, ca să mă limitez doar la unul și până acum, asta a fost cel mai mare dezavantaj al meu. De fapt, pentru mine, să pot să vibrez în atâtea culori muzicale, este o mare binecuvântare. Muzica nu ar trebui să aibă gen', a mărturisit Cristina Stroe.

Cristina Stroe a apărut în Vogue Italia cu o poză realizată pe platourile de filmare ale clipului

Nu doar stilul muzical este diferit, ci și modul în care Cristina a ales să transpună piesa în imagini. Clipul video este unul nonconformist, diferit de ceea ce se află acum pe piața muzicală, realizat în regia lui Bogdan Păun și a echipei de producție Loops Production. Cristina a ales un concept unic, de a îmbina diferite teme și de a scoate în evidență libertatea de exprimare artistică.

Artista a îmbrăcat diferite ținute de la designeri români, precum Renata Mihali, stilista Miruna Miu aducând accente tradiționale gypsy, în clipul video. Iar de make-up și păr s-au ocupat Anca Buldur și Catalin Manolache, care au integrat totul într-un cadru modern.

Deja putem spune că a dat startul unui nou trend de a readuce în evidență valorile tradiționale, astfel una dintre pozele de pe set a fost preluată chiar de VOGUE ITALIA pentru creativitate și viziune stilistică a unuia dintre cei mai talentați fotografi români, Cosmin Lăutaru.

Una dintre cele mai naturale și autentice persoane publice din mediul online, Cristina împărtășește permanent cu urmăritorii săi momente personale din viața ei de zi cu zi alături de Damian Drăghici, soțul ei, și fiul lor Andrei.

Cristina Stroe a devenit cunoscută la Vocea României

Născută în Râmnicu Sărat, Cristina Stroe a devenit cunoscută publicului larg după participarea ei la Vocea României, show în care a interpretat o melodie superbă, din repertoriul Aurei Urziceanu. Partenera de viață a lui Damian Drăghici a făcut parte din competiție în anul 2015 și i-a uimit atunci pe jurați cu vocea ei.

Cristina Stroe nu era însă străină de lumea reflectoarelor. Asta pentru că, la debutul ei în cariera muzicală, a colaborat o perioadă însemnată cu Andra, soția lui Cătălin Măruță. Soția lui Damian Drăghici a făcut parte din trupa ei, în backing vocals, și a însoțit-o la diverse spectacole prin toată țara.

Cariera muzicală i-a adus Cristinei Stroe în față și iubirea vieții. Din cunoștință în cunoștină, ea a ajuns să-l întâlnească pe Damian Drăghici, alături de care a colaborat o perioadă.

În prezent, Cristina Stroe e parte din proiectul Damian Brothers și e și ea descoperitoare de talente. Aceasta își petrece o mare parte din zi la studioul de înregistrări, lucrând cu tinerii la început de drum.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton