Cristina Vasiu și Cătălin Stoica s-au căsătorit civil: "Te iubesc". Ce rochie de mireasă inedită a purtat cântăreața

 Dumitrache Laura
.

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica s-au căsătorit. Celebra artistă s-a căsătorit civil luni, 11 septembrie, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Cristina Vasiu și-a unit destinele cu iubitul ei, Cătălin Stoica, și a devenit doamna Stoica.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Vasiu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața trece prin momente fericite, după ce ieri, 11 septembrie, s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Cătălin Stoica. Cristina Vasiu a spus marele „Da', în fața ofițerului de la Starea civilă.

catalina vasiiucatalina vasiiu

Cristina Vasiu și soțul ei au decis să facă un eveniment restrâns cu ocazia cununiei civile. De asemenea, alături de ei au fost rudele și doar câțiva prieteni apropiați. Artista a declarat că nunta va avea loc anul viitor și se anunță a fi una fastuasă.

Citește și: Cum a început relația dintre Cristina Vasiu și Cătălin Stoica. S-au cunoscut pe Facebook: „Nu am vrut să ies cu el, eram un pic sălbăticuță, dar…”

Citește și:De ce a divorțat Cristina Vasiu de Bogdan Win: „Eu nu am putut accepta…”

Citește și:De ce Misha și Connect-R și-au mutat fiica la altă școală: „Nu aveam voie fără uniformă”. Maya merge acum la Școala de Arte

Citește și:De ce Dinu Maxer nu a însoțit-o pe Deea, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa: „Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și…” / EXCLUSIV

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica s-au căsătorit civil

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica s-au căsătorit civil ieri, 11 septembrie. Cei doi au devenit soț și soție și au ales să organizeze un eveniment restrâns la care au participat rudele și câțiva prieteni. Copleșită de emoții, artista a spus „Da', în fața ofițerului de la Starea civilă. Cristina Vasiu și Cătălin Stoica urmează să facă nunta anul viitor și se anunță a fi una fastuasă, cu sute de invitați.

Sunt momente în viață, când sensul cuvintelor nu e pe măsura sentimentelor și a trăirilor! Astăzi a fost unul din acele momente pentru mine, și cred că pentru amândoi!  Mulțumim în mod special, nașilor noștri, pentru toată susținerea, și pentru clipele de calitate alături de ei! Ne-au făcut această zi cu adevărat memorabilă! Îmi doresc din suflet, să nu vă dezamăgim vreodată! Mulțumim muuuult pentru că sunteți! Te iubesc, Marius Cătălin Stoica!', a declarat Cristina Vasiu.

De asemenea, artista a decis să își păstreze numele de fată dar a adăugat și numele soțului ei. „Mi-am păstrat numele de fată, dar l-am adăugat și pe al lui. Sunt singurul copil și așa am început și în muzică. Mi-a fost foarte greu să mă decid pentru ținută, dar Clara Rotescu a semnat-o. Zic eu că am făcut o alegere potrivită. Am început să organizăm și nunta de la anul, am ales locația și câțiva artiști.„, a spus artista pentru wowbiz.

Ce rochie a purtat Cristina Vasiu la cununia civilă

Cristina Vasiu a atras toate privirile cu rochia sa. Artista a purtat o rochie din dantelă cu specificații florale, semnata de Clara Rotescu, iar coafura a fost retro, care i-a pus în valoarea trăsăturile fetei. Soțul ei, Cătălin Stoica, a optat pentru un costum gri și cămasă neagră, fără cravată. De asemenea, cei doi îndrăgostiți și-au făcut declaratii de dragoste la Starea Civilă. „Mă bucur că ai apărut în viața mea la momentul potrivit și promit să te iubesc și să te respect pentru tot restul vieții.„, a spus Cristina.

Soția mea se pricepe mult mai bine la vorbe decât mine, dar eu o să îi spun ce îi spun în fiecare dimineață. O iubesc foarte mult, îi mulțumesc că a apărut în viața mea într-un moment bine venit și cu siguranță momentele petrecute în ultimii ani ne-au făcut și mai fericiți pe zi ce trece și pentru asta îi mulțumesc. O să fim veșnic cât ne-a lăsat Dumnezeu pe Pământul ăsta împreună și o să îi fiu sprijin în orice.', i-a transmis Catalin Stoica sotiei sale, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton