"De ce am îmbătrânit, de ce avem botox, de ce suntem babe, de ce una e grasă...". Cristina Spătar a dezvăluit cum reacționează soțul ei, Vicențiu Mocanu, când lumea o critică pe internet

 Dumba Gabriela
.

Cristina Spătar este obișnuită cu lumea care o critică pe internet, după atâția ani în lumina reflectoarelor, însă Vicențiu Mocanu, soțul ei, este de puțin timp în atenția oamenilor. Cristina Spătar a dezvăluit cum reacționează omul de afaceri atunci când ea este trasă la răspundere pentru felul în care arată sau pentru operațiile estetice și hainele pe care le poartă, de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vicențiu Mocanu este de puțin timp în atenția publică, de când a devenit soțul Cristinei Spătar, și nu este atât de tolerant precum este cântăreața, aflată de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor. Afaceristul este deranjat atunci când oamenii din online îi critică soția și ar lua cu totul alte măsuri decât o face Cristina Spătar.

652x450_214668-cristina-spatar652x450_214668-cristina-spatar

Cristinei Spătar a dezvăluit cum reacționează soțul ei, Vicențiu Mocanu, când lumea o critică pe internet

Cristina Spătar s-a căsătorit cu alesul său, Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, în vara anului 2023. Cântăreața spune că soțul ei o sfătuiește să îi blocheze pe oamenii care îi lasă comentarii răutăcioase.

Mie nu îmi place să fac story, nu îmi place cum apar la televizor, niciodată nu mi-a plăcut. Sunt obligată, acesta este trend-ul, trebuie să filmezi, să comunici, să vorbești! Am făcut așa ceva, eram cu niște colege la niște filmări, la un post de televiziune de folclor. Eram cu Adriana Antoni și Roxana Birică.

Am făcut un reels. Ne-au judecat doamnele în vârstă, am intrat să văd. De ce avem botox, de ce avem buze, de ce ne dăm cu ruj roșu, de ce una e grasă, de ce una e slabă, de ce avem riduri, de ce am îmbătrânit, de ce suntem babe? Am intrat să văd cine comentează. Au fost niște doamne care cred că au peste 65-70 de ani. Mi s-a părut urât să judeci, să critici!

De ce nu vin dânsele să cânte, să danseze? Să vină ele la televizor să vadă cum este să fii pe sticlă! Nu mi-a plăcut! M-am abținut. Într-adevăr, soțul meu zice: Dă-le block, dă-le block!'. Nu poți să stai toată ziua să dai block oamenilor, îi mai lași să comenteze!

Citește și: Cum și-a piedut CRBL banii la jocurile de noroc, în tinerețe: „Am fost atât de idiot. M-am dus acasă plângând că mi-au furat banii în autobuz'

Citește și: Cum se descurcă Mihai Morar ca tată de trei fete și ce spune despre al patrulea copil: „Nu am dus niciodată copiii la școală, la grădiniță, dimineața. Mă uit la Adela și Radu Vâlcan…’ / EXCLUSIV

Nu mă deranjează, criticile sunt, de cele mai multe ori, bune și constructive, încerc să învăț din chestia asta, dar uneori mi se par exagerate! Vorbim de răutatea gratuită! Lumea e rea! Orice s-ar întâmpla, noi știm că lumea e rea! Oricât de bună și de drăguță ești, mereu se găsește cineva căruia să nu îi convină!', a declarat Cristina Spătar pentru ego.ro.

Cristina Spătar evită să iasă în oraș de teama criticilor

Cristina Spătar a mai dezvăluit că evită, de ceva vreme, să iasă la evenimentele mondene de teama criticilor. Este conștientă că nu poate mulțumi pe toată lumea cu alegerile sale și întotdeauna vor fi voci nemulțumite, așa că preferă să stea acasă decât să fie tocată mărunt pe rețelele de socializare sau la televizor.

Eu nu prea merg la evenimente pentru că nu îmi place să mă critice lumea pentru că nu am hainele potrivite, că nu sunt întotdeauna pe gustul tuturor. Atunci stau acasă, mă uit la televizor și văd cum sunt criticați alți colegi de-ai mei.

Nu, nu m-a afectat pentru că este constructiv totul, dar de cele mai multe ori noi ne agităm, ne strofocăm să arătăm din ce în ce mai bine la vreun eveniment. După ce investești atâta timp, bani și energie, vine cineva și spune: Draga noastră, nu e bine!'.

Eu am terminat și o școală de fashion design acum câțiva ani și zic că mă pricep, dar când vine cineva să te consteste, cum poți să te mai cerți cu el? Nu te cerți, doar înveți, mereu avem ceva de învățat.', a mai spus Cristina Spătar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton